Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Όταν οι μικρές στιγμές στο σπίτι έχουν μεγάλη σημασία

Η συνταγή που ξετρύπωσα από το blog είναι σχεδόν έτοιμη και σίγουρα θα ενθουσιάσει τους αγαπημένους μου. Η μαγειρική στην κουζίνα γίνεται παιχνιδάκι όταν έχω δίπλα μου το tablet για να πειραματίζομαι με υλικά και γεύσεις.

Και τι καλύτερο μετά από το να παρακολουθώ ξαπλωμένη στο δωμάτιο με την κόρη μου κινούμενα σχέδια στο λάπτοπ; Κι αν ο καιρός τα σαββατοκύριακα είναι καλός, το παιχνίδι μεταφέρεται στην αυλή, απ΄όπου μπορώ να παρακολουθώ τα παιδιά την ώρα που παίζουν και ταυτόχρονα να τσεκάρω τα mail μου.

Η ζωή μου είναι γεμάτη κάθε στιγμή της ημέρας και το τελευταίο που θέλω είναι να πηγαίνει πίσω εξαιτίας μιας αργής σύνδεσης internet. Κι όμως αυτή ήταν η πραγματικότητά μου μέχρι πριν λίγο καιρό.

Γκρίνιες για το παιχνίδι που… σερνόταν από τον γιο μου, βλέμματα απόγνωσης από μένα όταν αργούσαν να ανέβουν τα βίντεο μου ή το skype meeting που είχα από το σπίτι κολλούσε συνεχώς.

Η βαρετή και χρονοβόρα διαδικασία να προσπαθώ να ρυθμίσω τις λειτουργίες του router που κολλούσε ή να ψάχνω με απελπισία σήμα στο σπίτι για να δουλέψω ανήκουν στο παρελθόν.

Κι αυτό γιατί πλέον έχω πραγματικά δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού με το Vodafone Super WiFi. Κι όχι μόνο αυτό! Έχω δίπλα μου τον ειδικό της ομάδας Ιnternet της ο οποίος έρχεται στο σπίτι μου, διερευνά τις ανάγκες μου και μου εξασφαλίζει δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού με λύσεις προσαρμοσμένες στο χώρο μου.

Φαντάσου πόσες συναρπαστικές εμπειρίες μπορείς να ζήσεις και εσύ με δυνατό και WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου.

localStorage.clear();


Πηγή