Κυριακή , 2 Οκτώβριος 2022
Αυτός είναι ο λόγος που η Apple αφαίρεσε την υποδοχή ακουστικών στο iPhone 7

Αυτός είναι ο λόγος που η Apple αφαίρεσε την υποδοχή ακουστικών στο iPhone 7

Το νέο μοντέλο που προκάλεσε συζητήσεις

Η αποκάλυψη του iPhone 7 έγινε από την Apple και πολλές από τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει τους προηγούμενους μήνες επιβεβαιώθηκαν.

Μια από αυτές, είναι η αφαίρεση της θύρας των ακουστικών της συσκευής. Παρά τις αντιδράσεις που είχαν προκληθεί στο άκουσμα της εν λόγω φήμης, η απόφαση της εταιρείας-κολοσσού δεν άλλαξε και τελικά αφαίρεσε την εν λόγω υποδοχή.

Ωστόσο, γνωρίζοντας ότι μια τέτοια απόφαση θα προκαλέσει ποικίλα σχόλια, η εταιρεία αποφάσισε να ξεκαθαρίσει για ποιο λόγο οι υπεύθυνοι προχώρησαν σε αυτό το βήμα. Σύμφωνα λοιπόν με την εταιρεία, η απόφαση πάρθηκε για τη βελτίωση της ποιότητας των συσκευών, καθώς με την αφαίρεση της υποδοχής ελευθερώνεται χώρος για να χρησιμοποιηθεί για πιο σημαντικούς λόγους.

Επιπλέον, ένας σημαντικός λόγος είναι ότι με αυτό τον τρόπο η Apple διευρύνει το όραμά της σχετικά με την καλύτερη ποιότητα ήχου που θέλει να φέρει.

H Apple ανακοίνωσε άλλωστε και τα νέα ασύρματα ακουστικά AirPods τα οποία θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο με τιμή στα 159 δολάρια. Ωστόσο, η γνωστή εταιρεία δεν είναι η πρώτη που κυκλοφορεί smartphone χωρίς υποδοχή ακουστικών. Έχει προηγηθεί η Lenovo με ένα μοντέλο της, αλλά αναμένεται η κίνηση της Apple να κάνει και άλλες εταιρείες να προχωρήσουν σε μια τέτοια αλλαγή στο μέλλον.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr