Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
AnyDrop 3 : μοιράστε οποιοδήποτε αρχείο μέσω AirDrop στο iOS 8

AnyDrop 3 : μοιράστε οποιοδήποτε αρχείο μέσω AirDrop στο iOS 8

Ένα ακόμη δυνατό εργαλείο είναι στην διάθεση όλων των φανατικών jailbreakάδων! Ο Majd Alfhaily επέστρεψε με την δημιουργία ενός tweak έτοιμο για την iOS 8, που σας επιτρέπει να “ξεκλειδώσετε” την λειτουργία του AirDrop και να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. Με την ονομασία AnyDrop 3, αυτή η νέα έκδοση του δημοφιλούς tweak υποστηρίζει τόσο το iOS 8 όσο και το iOS 7. Χρησιμοποιώντας το μπορείτε να στείλετε όποιο αρχείο θέλετε μέσω AirDrop ακόμη και μουσικά αρχεία!

Αφού το εγκαταστήσετε, μπορείτε να βρείτε το αντίστοιχο εικονίδιο στην οθόνη σας. Το interface του είναι σαν κι αυτό του δημοφιλέστατου iFile, δηλαδή, μπορείτε να περιηγηθείτε σε όλο το περιεχόμενο του τηλεφώνου σας και να δείτε όλα τα αρχεία που επιθυμείτε να μοιραστείτε. Μόλις βρείτε το αρχείο που θέλετε, απλά κάντε “tap” στο μπλε “i” κουμπί που βρίσκεται δίπλα στο αρχείο και θα εμφανιστεί το πλαίσιο κοινής χρήσης. Οποιαδήποτε συσκευή που έχει ενεργοποιημένο το AirDrop θα εμφανιστεί και αφού την επιλέξετε το αρχείο θα σταλεί.

Να σημειώσουμε ότι το AnyDrop 3 σας επιτρέπει να στείλετε αρχεία σε άλλες iOS συσκευές και Mac που έχουν τα Yosemite. Τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα θα τα έχετε όταν στέλνετε ένα αρχείο σε jailbroken συσκευή που έχει εγκατεστημένο το iFile το οποίο σας επιτρέπει να ανοίγετε ένα πλήθος διαφορετικών αρχείων.Επίσης υποστηρίζεται το  Youtube καθώς και αρχεία μουσικής που δεν είναι προστατευμένα με DRM και συγκεκριμένα κομμάτια τα οποία έχετε περάσει μέσω του iTunes.

Για όσους λοιπόν είναι σε jailbreak φάση, έχουν ήδη το iFile και θέλουν να μοιράζουν τα αρχεία τους μεταξύ iOS συσκευών και Mac, το AnyDrop 3 είναι ένα ιδανικό συμπλήρωμα το οποίο μπορείτε να αποκτήσετε έναντι 2.49$ στο BigBoss repo.

Πηγή: AnyDrop 3 : μοιράστε οποιοδήποτε αρχείο μέσω AirDrop στο iOS 8 – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook