Κυριακή , 9 Αύγουστος 2020
Εφαρμογές για όσους ταξιδεύουν με παιδιά

Εφαρμογές για όσους ταξιδεύουν με παιδιά

Πώς θα κάνετε το ταξίδι πιο ενδιαφέρον για τους μικρούς φίλους

Όσοι ταξιδεύουν με παιδιά, καλό είναι να φροντίζουν έγκαιρα για τον τρόπο διασκέδασής τους κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, προκειμένου η εμπειρία να μείνει σε όλους αξέχαστη… μακριά από γκρίνιες και παράπονα, που οφείλονται στην κούραση και τη βαρεμάρα.Στις μέρες μας η διαδικασία αυτή γίνεται πιο εύκολη χάρη στις «έξυπνες» συσκευές και τις δυνατότητες που προσφέρουν.

Φροντίστε λοιπόν να επιλέξετε τις κατάλληλες εφαρμογές για να απασχοληθούν τα παιδιά σας, όταν σας τελειώσουν οι ευφάνταστες ιδέες για παιχνίδια και δημιουργική απασχόληση και αφήστε τα να χαλαρώσουν (κι εσείς μαζί τους) με τη βοήθεια της τεχνολογίας.

Μέχρι 4 ετών

1. Little Fox Music Box

Διατίθεται σε συσκευές iOS, Android, Amazon/Kindle.

Οι μικροί φίλοι μπορούν να τραγουδήσουν παιδικά τραγούδια, κοιτώντας τα αντίστοιχα animations, ή να «παίξουν» με τη δική τους φωνή, ηχογραφώντας τη δική τους εκδοχή.

2. Petting ZooΔιατίθεται σε συσκευές iOS, Android, Amazon/Kindle.

Διαδραστικά κινούμενα σχέδια με διάφορα είδη ζώων θα διασκεδάσουν τα παιδιά, όσο εσείς προσπαθείτε να βρείτε στο χάρτη σε ποια έξοδο πρέπει να βγείτε.

Ετών 5–8

Tiny Thief

Διατίθεται δωρεάν σε iOS, Android.

Ένα μεσαιωνικό βασίλειο, από τους δημιουργούς του Angry Birds, στο οποίο ο παίκτης προσπαθεί να αρπάξει το βραβείο, χωρίς να γίνει αντιληπτός από τους φρουρούς.

Ετών 9–12

Minecraft

Διατίθεται σε συσκευές iOS, Android.

Στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι η δημιουργία και επιβίωση ενός κόσμου, όπως «γεννήθηκε» στη φαντασία των παιδιών. Θέλουν δέντρα με μπλε κορμούς, ή να πολεμήσουν ένα σκελετό με ένα σπαθί φτιαγμένο από διαμάντι; Όλα είναι δυνατά μέσα από αυτή την εφαρμογή.

Πηγή: Εφαρμογές για όσους ταξιδεύουν με παιδιά – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook