Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024
Έκανε μήνυση στην Apple για διαγραφή φωτογραφιών του στο iPhone

Έκανε μήνυση στην Apple για διαγραφή φωτογραφιών του στο iPhone

Υπάλληλος ενός Apple Store τις διέγραψε κατά λάθος κατά τη διάρκεια επιδιόρθωσης

Ένας 68χρονος συνταξιούχος μηνύει την Apple γιατί όπως ο ίδιος υποστηρίζει η Apple του «διέγραψε την ζωή» όταν ένας υπάλληλος του Apple Store στην Regent Street του Λονδίνου κατά λάθος του διέγραψε τις φωτογραφίες και τις επαφές, ενώ επιδιόρθωνε το iPhone 5 του.

Ο Derc White λοιπόν έχασε όλες τις φωτογραφίες του από πολύ προσωπικές στιγμές καθώς και μια σειρά από πολύ σημαντικές επαφές. «Η ζωή μου ήταν αποθηκευμένη σε αυτό το τηλέφωνο» τονίζει χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρει πως ακόμη και φωτογραφίες από τον μήνα του μέλιτος του αλλά και άλλα οικογενειακά βίντεο είχαν αποθηκευτεί σε αυτή την συσκευή.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως πήγε την συσκευή του στο Apple Store για μια δυσλειτουργία. Ο υπάλληλος το πήρε να το επιδιορθώσει αλλά αφού του επέστρεψε την συσκευή τον ρώτησε αν είχε κρατήσει κάποιο back up. Η απάντηση του White ήταν όχι και έτσι η συσκευή επέστρεψε στα χέρια του χωρίς καμιά επαφή ή φωτογραφία. Ο White ζητά αποζημίωση 5,000 λίρες.

Αν και σίγουρα κάποιος συμπονεί τον 68χρονο δύσκολα μπορεί κάποιος να ρίξει το βάρος της ευθύνης στην Apple ή στον υπάλληλο του Apple Store. Υπάρχουν πλέον πολλοί εύκολοι τρόποι για να κάνει κάποιος ακόμη και σε αυτή την ηλικία κάποιο back up την συσκευή του. Σε κάθε περίπτωση η παραπάνω ιστορία είναι ακόμη μια απόδειξη πόσο σημαντικές έχουν γίνει οι mobile συσκευές στις ζωές μας…

Πηγή: appleworldhellas.com