Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Εκτύπωσε και κέρδισε!

Εκτύπωσε και κέρδισε!

Παίξε στο διαγωνισμό «Win before you print» της Lexmark και κέρδισε ένα iPad MINI!

Με επίκεντρο τις ανάγκες των καταναλωτών, η Infolex δημιούργησε ένα νέο πρόγραμμα προώθησης προϊόντων Lexmark με προνομιακούς όρους για τους καταναλωτές. Θέλοντας να επικοινωνήσει τη νέα προσφορά δημιούργησε το διαγωνισμό «Win before you print» όπου δέκα (10) τυχεροί θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν ένα iPad MINI!

Στα πλαίσια αυτού του διαγωνισμού, ο χρήστης καλείται να συμπληρώσει τα στοιχεία του, όπως και τα στοιχεία της εταιρίας όπου εργάζεται, και κατόπιν συννενοήσεως για ένα ραντεβού στο χώρο του θα μπαίνει στη κλήρωση για να κερδίσει το μεγάλο δώρο.

Το πρόγραμμα Lexmark LoyaltyNet, προσφέρει 45% μείωση του κόστους εκτύπωσης σε επαγγελματίες, γραφεία και εταιρίες. Εκτός από εξοικονόμηση κόστους, προσφέρει 100% διασφάλιση σταθερών και χαμηλών τιμών συσκευών και αναλώσιμων για 3 έτη. Επίσης, παρέχει ανανέωση εξοπλισμού με συσκευές κορυφαίας απόδοσης, υψηλής αξιοπιστίας και χαμηλού λειτουργικού κόστους. Κατά συνέπεια, με την προτίμηση του προγράμματος αυτού ο χρήστης θα παρατηρήσει όχι μόνο μείωση του κόστους αλλά και αύξηση της παραγωγικότητας στη διαχείριση εγγράφων.

Πηγή: itech-news.gr