Τρίτη , 7 Απρίλιος 2020
Έξυπνο φόρεμα υπολογίζει τις ακριβείς διαστάσεις

Έξυπνο φόρεμα υπολογίζει τις ακριβείς διαστάσεις

Υπόσχεται να φέρει επανάσταση στη διαδικτυακή αγορά ρούχων

Μια νέα επιχείρηση ελπίζει να φέρει επανάσταση στην online αγορά ρούχων καθώς θα γνωρίζει επακριβώς τις διαστάσεις του καθενός ώστε να γνωρίζουμε ποιο είναι το σωστό μέγεθος.Το θέμα με το κατάλληλο μέγεθος, αποτελεί πονοκέφαλο για όσους επιλέγουν το διαδίκτυο για την αγορά ρούχων, καθώς το μόνο που μπορεί να κάνει ο καταναλωτής είναι να επιλέξει το μέγεθος που συνήθως του ταιριάζει και να ελπίζει ότι πράγματι θα του πέφτει καλά. Το πρόβλημα αυτό αφορά πρωτίστως τις γυναίκες, καθώς δεν υπάρχει απόλυτη τυποποίηση στα μεγέθη.

Η LikeAGlove δημιούργησε ένα «έξυπνο» φόρεμα που μετράει τις διαστάσεις κάθε γυναίκας με τη βοήθεια ειδικών επαγωγικών ινών και στέλνει τα δεδομένα σε μια εφαρμογή. Κατόπιν, κάθε γυναίκα μπορεί να χρησιμοποιεί μια ειδική μηχανή αναζήτησης προκειμένου να βρίσκει το μέγεθος που της ταιριάζει, σε κάθε φίρμα.

Το «έξυπνο» φόρεμα της LikeAGlove δεν απέχει πολύ από την αγορά. «Είμαστε σε επαφή με κατασκευαστές, εμπόρους και άλλες εταιρείες που ασχολούνται με καταναλωτές προκειμένου να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο ώστε να βγούμε στην αγορά. Θα μπορούσαμε να απευθυνθούμε και απευθείας στους καταναλωτές στις αρχές του 2015», δήλωσε εκπρόσωπος της LikeAGlove στο CNET.

Πηγή: Έξυπνο φόρεμα υπολογίζει τις ακριβείς διαστάσεις – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook