Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Το Galaxy Note 7 ξεκλειδώνει… με τα μάτια

Το Galaxy Note 7 ξεκλειδώνει… με τα μάτια

Όλα τα χαρακτηριστικά του νέου phablet

Η Samsung παρουσίασε την τελευταία έκδοση της οικογένειας των «phablet» (δηλαδή συσκευής με μέγεθος οθόνης μεταξύ smartphone και tablet), το Galaxy Note 7.

Διαθέτοντας έναν εντελώς νέο σχεδιασμό και μια σειρά από νέα και βελτιωμένα χαρακτηριστικά, η συσκευή είναι 0,3 χιλιοστά παχύτερη από τον προκάτοχό της, το Note 5, αλλά από την άλλη είναι πιο εξελιγμένη.

Αυτό σημαίνει ότι το Galaxy Note 7 είναι αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, ενώ μπορεί να βυθίζεται πλήρως στο νερό, παραμένοντας σε λειτουργία. Μεταξύ άλλων διαθέτει εξελιγμένο λογισμικό προστασίας, νέα επεκτάσιμη λύση αποθήκευσης, αλλά και «ξεκλείδωμα με τα μάτια». Αυτό είναι ίσως ένα από τα πιο αξιόλογα νέα χαρακτηριστικά του Note 7, καθώς σημαίνει ότι μπορείτε να ανοίξετε τη συσκευή από την οθόνη κλειδώματος σχεδόν αμέσως απλά κοιτάζοντας την κάμερα.

Ο σχεδιασμός είχε επίσης διαφορά σε σύγκριση με τις προηγούμενες συσκευές Note. Η οθόνη 5,7 ιντσών εκτείνεται και στις δύο άκρες του τηλεφώνου, ενώ έχουν γίνει βελτιώσεις στην εργονομία και είναι συμμετρικό και στις δύο πλευρές. Σημαντικές και καλύτερες είναι οι αλλαγές και στην οθόνη για την οποία η Samsung ανέφερε: «Φέρνει πλούσια ζωντανά χρώματα τόσο για την αναπαραγωγή βίντεο αλλά και στα παιχνίδια. Είναι η πιο τολμηρή και η πιο καθηλωτική από τις άλλες οθόνες».

Επιπλέον, η εταιρεία έχει κάνει ορισμένες αλλαγές στο λειτουργικό του Note 7, το Android στην έκδοση 6.0.1 Marshmallow, συμπεριλαμβανόμενης της δυνατότητας απευθείας μετατροπής βίντεο σε gif. Η νέα συσκευή αναμένεται να γίνει διαθέσιμη από το Σεπτέμβριο.

Δείτε τον τρόπο που ξεκλειδώνει η οθόνη στο παρακάτω βίντεο…

Note-7-5Note-7-4Note-7-3Note-7-1

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr