Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

H νέα εποχή είναι εδώ, φωτογραφικές λήψεις χωρίς όρια, με το realme 12 Pro+ 5G !

Η realme, αναπτυσσόμενη δύναμη στην αγορά smartphone, φέρνει την επανάσταση με το Realme 12 Pro+ 5G. Σχεδιασμένο από τον διάσημο ωρολογοποιό Ollivier Savéo, το realme 12 Pro+ 5G συνδυάζει άψογα την κομψότητα με την αιχμηρή τεχνολογία. Ο ισχυρότερος τηλεφακός στην κατηγορία του χαρίζει λήψεις ασύγκριτης ευκρίνειας, ενώ η premium κατασκευή του εγγυάται αξιοπιστία και ανθεκτικότητα. Η Realme εστιάζει στην προσφορά κορυφαίων smartphones σε ασυναγώνιστες τιμές, και το realme 12 Pro+ 5G αποτελεί την απόδειξη. Εάν θέλετε να ξεπεράσετε τα όρια και να αγγίξετε το μέλλον της κινητής τεχνολογίας, το Realme 12 Pro+ 5G είναι εδώ!

 

realme 12 Pro+:

Αφήστε τον περισκοπικό φακό του Realme 12 Pro+ να σας ταξιδέψει σε ένα κόσμο γεμάτο σαγηνευτικές εικόνες. Το οπτικό zoom 3x φέρνει κοντά σας κάθε λεπτομέρεια, χαρίζοντας άψογη ποιότητα στις λήψεις σας. Δημιουργήστε αξεπέραστα πορτρέτα, αποτυπώστε την ένταση των αθλητικών αγώνων και απαθανατίστε κάθε στιγμή που σας αγγίζει.Ο προηγμένος αισθητήρας και η οπτική σταθεροποίηση εικόνας (OIS) συνεργάζονται άψογα για να σας προσφέρουν ευκρινείς και λεπτομερείς λήψεις, ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Αφήστε τη δημιουργικότητά σας ελεύθερη και αγγίξτε τα όρια της κινητής φωτογραφίας.Παράλληλα, η κυρτή οθόνη του Realme 12 Pro+ σας χαρίζει μια αξεπέραστη οπτική εμπειρία. Ζωντανά χρώματα, άψογη ευκρίνεια και ομαλή κίνηση ζωντανεύουν τις αγαπημένες σας σειρές και ταινίες, προσφέροντας σας στιγμές ατελείωτης ψυχαγωγίας.Διαθέτει ανάλυση 1080×2412 με κορυφαία φωτεινότητα 950 nits, ρυθμό ανανέωσης 120Hz και ρυθμό δειγματοληψίας αφής 240Hz. Eνώ στη κορυφή της οθόνης υπάρχει μια οπή για την μπροστινή κάμερα. Η τριπλή πίσω κάμερα ξεχωρίζει για τον κύριο αισθητήρα 50MP, ο οποίος συνδυάζεται με μια τηλεφακοπική κάμερα πορτρέτου 64MP και έναν υπερευρυγώνιο φακό 8MP.Εν τω μεταξύ, η μπροστινή κάμερα είναι τώρα ένας αισθητήρας selfie 32MP. Ωστόσο, ο κύριος αισθητήρας των 50MP χρησιμοποιεί τον πολυβραβευμένο αισθητήρα Sony IMX890, ο οποίος είναι ένας από τους πιο ικανούς αισθητήρες κάμερας στην αγορά σήμερα. Από την άλλη, ο αισθητήρας 64MP χρησιμοποιεί έναν αισθητήρα OmniVision OV64B. Το αποτέλεσμα; To realme 12 pro + 5 G είναι ένα smartphone που έχει μια κάμερα που είτε φωτογραφίζετε τοπία, πορτρέτα ή κάτι μακρινό, μπορεί να σας προσφέρει εξαιρετικές εικόνες.Οι φωτογραφίες βγαίνουν ευκρινείς και ζωντανές. Ωστόσο, δεν είναι ούτε υπερκορεσμένες ούτε πολύ θαμπές. Ο αλγόριθμος της κάμερας κάνει εξαιρετική δουλειά ισορροπώντας τα πάντα. Ακόμα και τη νύχτα, μπορείτε να τραβήξετε εξαιρετικές φωτογραφίες.

Η συσκευή που δοκιμάσαμε διαθέτει 12GB RAM και 512GB αποθηκευτικό χώρο, που είναι παραπάνω από αρκετός για τις περισσότερες χρήσεις, όπως εφαρμογές, παιχνίδια και τραγούδια! Σίγουρα η συγκεκριμένη συσκευή αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει ένα πολύ-εργαλείο κινητό με ένα φοβερό design σαν αυτό το που δοκιμάσαμε το Submarine Blue, που έχει ένα ζωηρό μπλε που συχνά συναντάται στα σχέδια καντράν ρολογιών πολυτελών μαρκών, σύμφωνα με τον εμπνευστή του design του, Οlivier Savéo. Είναι εμπνευσμένο από τα μυστηριώδη βάθη του ωκεανού, προσφέροντας μια αίσθηση δυναμική αλλά και γαλήνης. Ένα ακόμα ασυναγώνιστο χαρακτηριστικό είναι η ισχυρή μπαταρία 5.000mAh ενώ με τον ταχυφορτιστή που έχει τεχνολογία 67W SuperVOOC, η μπαταρία  γεμίζει σε χρόνο μηδέν !Το realme 12 Pro+ 5G ξεκινάει από 569 ευρώ και σίγουρα αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους ψάχνουν ένα smartphone !

 

 


Πηγή