Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

H LG βραβεύτηκε «Προμηθευτής Τεχνολογίας της Χρονιάς 2016»

Η LG Electronics Hellas (LG) στο πλαίσιο των Retail Business Awards 2016, σημαντικού και καταξιωμένου θεσμού για το Λιανεμπόριο και τη Βιομηχανία, έλαβε το βραβείο «Προμηθευτής Τεχνολογίας της Χρονιάς 2016».

Κριτήριο επιλογής αποτέλεσε η σχέση και η εικόνα της εταιρείας προς τον καταναλωτή, η υγεία των οικονομικών της αποτελεσμάτων και η γενικότερη πορεία της στον κλάδο του ελληνικού λιανεμπορίου.

Ο Managing Director της LG Electronics Hellas, κ. Άρης Κουτελός, δήλωσε σχετικά: «Είναι ιδιαίτερα σημαντική η διάκριση ως Προμηθευτή Τεχνολογίας της Χρονιάς 2016 και είμαστε πολύ περήφανοι για την αναγνώριση αυτή. Η χρονιά υπήρξε απαιτητική αλλά σε πείσμα των καιρών, εμείς θα συνεχίσουμε τη δυναμική μας πορεία.

Το όραμα της εταιρείας μας είναι να προσφέρει ‘Καινοτομία για μία καλύτερη ζωή’ στους καταναλωτές  εμπλουτίζοντας τις εμπειρίες τους.

Ενώ η τεχνολογία κινείται σε τρομερά γρήγορους ρυθμούς, όπως και η καθημερινότητα όλων μας, αυτό που παραμένει σταθερό στην LG είναι ότι είναι πρωτοπόρος απέναντι στις τεχνολογικές εξελίξεις και συμβαδίζει με τις προκλήσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής».

Η τελετή απονομής των Retail Business Awards, πραγματοποιήθηκε για 15η συνεχή χρονιά, από την DIRECTION και το περιοδικό RETAIL BUSINESS στο Μέγαρο Μουσικής.

Τα Βραβεία διοργανώνονται κάθε χρόνο, ενώ αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του ελληνικού Λιανεμπορίου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) και της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Μέσα από διάφανες και συγκεκριμένες διαδικασίες, οι εταιρείες αλλά και τα στελέχη του κλάδου είχαν τη δυνατότητα να προτείνουν αυτούς που πιστεύουν ότι καλύπτουν τα κριτήρια που έχουμε θεσμοθετήσει για κάθε ξεχωριστή κατηγορία βράβευσης.

Στη Ψηφοφορία δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα μέλη του ΣΕΛΠΕ, της ΕΣΕΕ, οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που καλύπτουν τον κλάδο του Λιανεμπορίου και της Βιομηχανίας και οι Αναγνώστες – Συνδρομητές των περιοδικών της DIRECTION.

Στην τελετή παραβρέθηκαν πάνω από 850 καλεσμένοι, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ανώτατα και ανώτερα στελέχη των μεγαλύτερων λιανεμπορικών επιχειρήσεων και των σημαντικότερων βιομηχανιών της χώρας.


Πηγή