Δευτέρα , 27 Μάιος 2024

H SCYTALYS διοργανώνει Bootcamp στην Ανάπτυξη Λογισμικού

Η SCYTALYS, εταιρία σχεδιασμού και ανάπτυξης αμυντικού λογισμικού, διοργανώνει το δεύτερο «Bootcamp for Software Engineers and Software Testers», σε συνεργασία με το Code.hub, κορυφαίο εκπαιδευτικό κέντρο προγραμματισμού στην Ελλάδα.

Το Bootcamp θα ξεκινήσει την 1η Απριλίου 2024 και θα διαρκέσει 2 μήνες. Απευθύνεται σε νέους απόφοιτους Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς, Πληροφορικής και Θετικών Επιστημών, που έχουν πάθος για την τεχνολογία και επιθυμούν να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία πάνω σε τεχνολογίες αιχμής. Το εντατικό αυτό πρόγραμμα έχει ως στόχο να παρέχει σε 15 συμμετέχοντες τις απαραίτητες δεξιότητες και γνώσεις που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον κλάδο της υψηλής τεχνολογίας.

Το
Bootcamp παρέχει τη δυνατότητα επιλογής
μεταξύ 2 εκπαιδευτικών κατευθύνσεων:

  • Software
    Engineering (Path I)

  • Test
    Integration Engineering (Path II)

εστιάζοντας στην ανάπτυξη πρακτικών δεξιοτήτων, εργαστηριακή εμπειρία, επιτρέποντάς τους να εφαρμόσουν τις γνώσεις τους στον προγραμματισμό σε πραγματικά σενάρια και προκλήσεις.

Οι αιτήσεις για το «Bootcamp for Software Engineers & Software Testers» έχουν ξεκινήσει! Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να μάθουν περισσότερα για το πρόγραμμα και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους έως τις 29 Φεβρουαρίου στη σελίδα της Code.Hub στο LinkedIn.

Η SCYTALYS SA ιδρύθηκε το 1993 στην Ελλάδα, με εξειδίκευση στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την εγκατάσταση αμυντικού λογισμικού. Απασχολεί συνολικά 90 εργαζόμενους, η πλειοψηφία των οποίων είναι μηχανικοί και εξειδικευμένοι επιστήμονες. Έχει παρουσία σε 3 χώρες, Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Σιγκαπούρη, για την εξυπηρέτηση των πελατών της σε 14 χώρες σε όλο τον κόσμο.


Πηγή