Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
HONOR: «μαζί σου» με εκπτώσεις Βlack Friday για 3 εβδομάδες

HONOR: «μαζί σου» με εκπτώσεις Βlack Friday για 3 εβδομάδες

Τώρα, ετοιμάσου να αποκτήσεις τα αγαπημένα σου HONOR προϊόντα σε απίστευτες τιμές! Διότι η HONOR συνεχίζει έμπρακτα να σε στηρίζει και για πρώτη φορά δίνει εκπτώσεις έως και 50% σε προϊόντα της και ταυτόχρονα κρατάει της τιμές black Friday για 3 εβδομάδες!

Η Black friday αποτελεί μία από τις πιο αναμενόμενες ημέρες του χρόνου καθώς είναι η ημέρα που μπορείς να αποκτήσεις αυτό που ήθελες όλο το χρόνο και δεν τολμούσες να αγοράσεις, αφού για μία και μόνο ημέρα το βρίσκεις στην καλύτερη τιμή της αγοράς!

Οι φετινές συνθήκες είναι διαφορετικές και έχουν φέρει τα πάνω κάτω σε όλους τους τομείς, υπό αυτές τις συνθήκες σίγουρα όλοι χρειαζόμαστε περισσότερες από μία ημέρες με Black friday προσφορές. Αυτή τη περίοδο όπως και όλο το χρόνο η Honor «είναι μαζί μας» και μας προφέρει τα προϊόντα της σε εκπτώσεις Black Friday νωρίτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα!

Καλά διάβασες, πλέον μπορείς να αποκτήσεις το HONOR 9X 128GB, το HONOR Watch GS Pro και γενικά όποιο Honor smartphone και wearable είχες βάλει στο μάτι σε απίστευτη τιμή και ακόμη νωρίτερα. Οι προσφορές αγγίζουν και το -50%, και τίθενται σε ισχύ νωρίτερα, αρχής γενομένης ήδη από την Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2020, ενώ θα διαρκέσουν τρεις εβδομάδες, αντί για μία μόνο εβδομάδα, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά η εβδομάδα του Black Friday.

Πλέον μπορείς να αποκτήσεις τα παρακάτω HONOR smartphones και wearables με έκπτωση :

  • HONOR 9X 128GB από 269€ τώρα στα 169€!
  • HONOR 9X Lite 128GB από 219€ τώρα στα 149€!
  • HONOR GS PRO (Νέο) από 269€ τώρα στα 209€!
  • HONOR WATCH ES (Νέο) από 99€ τώρα στα 79€!
  • HONOR MAGICWATCH 2 από 199€ τώρα στα 119€!
  • HONOR BAND 5 από 49.90€ τώρα στα 24.90€!
  • HONOR CHOICE TWS από 39.90€ τώρα στα 24.90€!

Με αυτή τη κίνηση η Honor με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους καταναλωτές, κάνει πράξη το σύνθημα «Είμαστε μαζί» και δείχνει για ακόμη μία φορά τη στήριξη της στους Έλληνες καταναλωτές έμπρακτα.

Οι παραπάνω BLACK FRIDAY HONOR εκπτώσεις θα είναι διαθέσιμες σε όλες τις συνεργαζόμενες αλυσίδες τεχνολογίας, από την Παρασκευή 13 Νοεμβρίου και για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες.

Σε μία τόσο κρίσιμη περίοδο, η Honor είναι μαζί μας και μας στηρίζει και διευκολύνει πρακτικά! Αυτή την Black Friday κάνουμε τις αγορές μας άνετα, με το δικό μας ρυθμό και πάντα με ασφάλεια.


Πηγή