Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Huawei Ρ10 και Ρ10 Plus, ένα φωτογραφικό στούντιο στην τσέπη σας

Ένα μικρό αλλά θαυματουργό φωτογραφικό στούντιο κρύβεται στο εσωτερικό των smartphones της νέας σειράς Ρ10 και Ρ10 Plus της Huawei με χαρακτηριστικά που ανεβάζουν θεαματικά τον πήχη, ειδικά στην φωτογράφιση πορτρέτων.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι όμως και η νέα εμφάνιση των συσκευών αυτών χάρη στα χρώματα που φέρουν την υπογραφή της Pantone Color Institute, ηγέτιδας παγκοσμίως στον χώρο του χρώματος.

Η φωτογραφική απογείωση της Huawei οφείλεται στην ήδη δοκιμασμένη συνεργασία της με την κορυφαία εταιρεία φωτογραφικών ειδών Leica που δημιουργεί συνεχώς νέα… θαύματα.

Για πρώτη φορά σε ένα smartphone, τα μοντέλα Huawei Ρ10 και Huawei Ρ10 Plus συνδυάζουν δύο φωτογραφικές μηχανές, μία Leica στο μπροστινό μέρος και την Leica Dual στην «πλάτη» της συσκευής.

Με χαρακτηριστικά όπως ο φωτισμός επιπέδου επαγγελματικού στούντιο και η τεχνολογία τρισδιάστατης αναγνώρισης προσώπου, τα αποτελέσματα στην φωτογράφιση είναι εντυπωσιακά σε κάθε περιβάλλον.

Παράλληλα, με το στοιχείο Hybrid Zoom, ο χρήστης έχει την δυνατότητα να εστιάσει σε συγκεκριμένα σημεία μίας εικόνας, διατηρώντας όμως την συνολική ευκρίνεια και ποιότητα.

Τα Huawei Ρ10 και Ρ10 Plus όμως δεν θα σας κλέψουν τις καρδιές μόνο με τις φωτογραφικές τους επιδόσεις. Θα σας κερδίσουν με την πρώτη ματιά χάρη στα νέα θεαματικά σχέδια και χρώματα τους που φέρουν την υπογραφή της Pantone Color Institute.

Στην Ελλάδα αναμένεται να κυκλοφορήσουν  οι εξής αποχρώσεις: Graphite Black, Dazzling Blue, Prestige Gold, Mystic Silver.

Όπως όλες οι προηγούμενες συσκευές της σειράς Ρ της Huawei, τα μοντέλα Ρ10 και Ρ10 Plus τραβάνε τα βλέμματα με την μινιμαλιστική, ιδιαίτερα λεπτή φόρμα τους, με τις στρογγυλεμένες άκρες.

P10dazzlingbluedualcamera

Η εμφάνιση όμως, ως γνωστόν, δεν είναι το παν και τα νέα αυτά μοντέλα δεν θα μπορούσαν παρά να περιέχουν όλα εκείνα τα πολύτιμα χαρακτηριστικά που έχουν καταξιώσει ολόκληρη την σειρά για τις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες στην φόρτιση της μπαταρίας χάρη στην αποκλειστική τεχνολογία SuperCharge της Huawei, το λειτουργικό σύστημα που παραμένει για πάντα τόσο γρήγορο όσο την πρώτη ημέρα που το αγοράσατε, και την κορυφαία συνδεσιμότητα που σας κρατάει συνδεδεμένους με τον διαδικτυακό κόσμο όπου κι αν βρίσκεστε.

Και οι καινοτομίες δεν τελειώνουν εδώ. Η συνεργασία της Huawei με την κινεζική εταιρεία design, Ricostru, δημιούργησε μία νέα συλλογή αξεσουάρ για τα μοντέλα της σειράς Ρ10 και Ρ10 Plus, νέας αισθητικής.

Έτσι το νέο μίνι τσαντάκι κινητού, συνδυάζει στοιχεία ρετρό και μοτίβα ανατολικής τεχνοτροπίας που το καθιστούν μοναδικό, ενώ το βραχιόλι εκείνης της κοπέλας που τόσο σας εντυπωσίασε δεν είναι παρά ένα καλώδιο φόρτισης του κινητού της!

P10groubackblackgoldsilverflatcamerachassis


Πηγή