Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Huawei Black Friday 2020: Stay safe, stay connected

Huawei Black Friday 2020: Stay safe, stay connected

Πλησιάζουμε στο τέλος μιας αναπάντεχα ανατρεπτικής και ιδιαίτερα απαιτητικής χρονιάς και αν μπορούμε με βεβαιότητα να πούμε κάτι είναι ότι η τεχνολογία δεν είναι πλέον μία πολυτέλεια, αλλά μια απαραίτητη προϋπόθεση: για συχνή επικοινωνία, αποδοτική εργασία, απολαυστική ψυχαγωγία, αποτελεσματική φυσική άσκηση και παρακολούθηση της υγείας και γενικά για μία πιο εύκολη καθημερινότητα. Το φετινό λοιπόν πακέτο προσφορών  Huawei συσκευών, σε όλο το επίσημο δίκτυο συνεργατών, στο πλαίσιο της Black Friday που ξεκινά από σήμερα Παρασκευή 20 Νοεμβρίου και θα κορυφωθεί, την Παρασκευή 27  Νοεμβρίου– αποσκοπεί σε αυτό ακριβώς: να δώσει σε όλους  την ευκαιρία να αποκτήσουν ή να αναβαθμίσουν όχι μόνο τα smartphones τους, αλλά και όλες τις συσκευές ή τα gadgets τους  σε εξαιρετικές τιμές!. Αν λοιπόν είστε από εκείνους που περιμένουν με αγωνία το φετινό Black Friday για να αναβαθμιστείτε τεχνολογικά, μην χάσετε τις προσφορές  Huawei συσκευών! Αποκτήστε ένα βραβευμένο smartphone ένα high-tech smartwatch για να παρακολουθείτε την υγεία σας 24 ώρες το 24ωρο, ένα υβριδικό tablet πολυεργαλείο, ένα πανίσχυρο laptop ή τα πολυσυζητημένα ασύρματα ακουστικά με noise cancelling που είχατε βάλει καιρό στο μάτι!

Τώρα σε τιμές-έκπληξη, με όφελος έως και 60%, τα κορυφαία προϊόντα της Huawei που έγιναν best sellers: smartphones τελευταίας γενιάς αλλά και οικονομικότερες εναλλακτικές επιλογές, laptop και tablet ασυναγώνιστων επιδόσεων, κορυφαία wearables και high-end αξεσουάρ. Αν αναζητάτε τον ιδανικό συνδυασμό πρωτότυπου σχεδιασμού, υψηλής αισθητικής, προηγμένης τεχνολογίας και ισχυρής απόδοσης, στο οικοσύστημα προϊόντων της Huawei θα βρείτε όλα όσα ψάχνετε. Επιπλέον, οι προηγμένες δυνατότητες συνδεσιμότητας που διαθέτουν οι συσκευές της Huawei, θα σας  επιτρέψουν αδιάκοπη σύνδεση, για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε σε όλες τις απαιτήσεις της τηλεργασίας, της τηλεκπαίδευσης αλλά και του home entertainment. Φέτος στην Black Friday, ανακαλύψτε τα super deals της Huawei και πάρτε στα χέρια σας την τεχνολογική υπεροχή μιας εταιρείας που συνεχίζει να διαπρέπει και να προσφέρει: τα καλύτερα προϊόντα, στις καλύτερες τιμές, με το καλύτερο after-sales service, καθώς και διαρκή προνόμια για τους καταναλωτές.

Huawei Black Friday 2020: Stay safe, stay connected! 

Αναλυτικά, οι Black Friday προσφορές της Huawei. Αναζητήστε τις μέσω των καταστημάτων www.teleunicom.com, Cosmote, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, Public, MediaMarkt, Vodafone, WIND, Electronet, You.gr, WelcomeStores, Euronics και Expert Hellas.

Huawei Matebook X Pro: το πρώτο FullView notebook της αγοράς, τώρα σε Black Friday super deal!

Ιδανικό για επαγγελματική χρήση,  το MateBook X Pro, διαθέτει ένα κομψό μεταλλικό σώμα με πάχος μόλις 14,6 χιλιοστά και βάρος 1,33 κιλά. Είναι εξοπλισμένο με οθόνη αφής 13.9” που πετυχαίνει αναλογία οθόνης (screen-to-body ratio) 91%, καθώς και ανθεκτική μπαταρία για εντυπωσιακές επιδόσεις. Με χαραγμένα στο DNA του την premium αισθητική, τα πρωτοποριακά τεχνικά χαρακτηριστικά και τις έξυπνες λειτουργικές δυνατότητες, το MateBook X Pro είναι ένα πανίσχυρο μηχάνημα που συνδυάζει πλήρη φορητότητα, μέγιστη απόδοση και διαρκή συνδεσιμότητα. Ένα ανεκτίμητο εργαλείο για τον επαγγελματία που αναζητά μία φορητή συσκευή υψηλών επιδόσεων, και ταυτόχρονα μία ιδανική συσκευή ψυχαγωγίας, με τετραπλό σύστημα ηχείων, για κρυστάλλινο, γεμάτο ήχο που περιβάλλει τον χρήστη.

  • Το MateBook X Pro διατίθεται σε προσφορά από 20 Νοεμβρίου μέχρι και 27 Νοεμβρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Huawei Tablets: εξαιρετική επιλογή για mutimedia και gaming -ιδανικά και για παιδιά!

Αν επιθυμούσατε εδώ και καιρό ένα tablet για συχνή χρήση παντού και πάντα, …αναβολές τέλος! Φέτος, την εβδομάδα προσφορών Black Friday, έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία μοντέλα MediaPad (T3, T5 και T8) ή να προτιμήσετε το πιο προηγμένο MatePad ή την υβριδική λύση του MatePad Pro. Καινοτόμο σε επίπεδο design, τεχνολογίας και επιδόσεων, το Huawei MatePad Pro φέρνει την επανάσταση στην κατηγορία των tablet: με μεγάλη οθόνη και πανίσχυρο επεξεργαστή, πετυχαίνει εκπληκτικές επιδόσεις, χωρίς να εξαντλεί την μπαταρία του, ενώ συνοδεύεται από γραφίδα και πληκτρολόγιο, για να μεταμορφώνεται στο λεπτό σε πλήρη φορητό υπολογιστή, για μέγιστη αποτελεσματικότητα. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με κορυφαίο hardware εικόνας και ήχου, για να λειτουργεί άψογα και ως συσκευή ψυχαγωγίας.

Για ατέλειωτες ώρες gaming, αναπαραγωγή μουσικής, σειρών και ταινιών, καθώς και εφαρμογές για παιδιά, τα tablet της Huawei και το υβριδικό laptop/tablet MatePad Pro προσφέρουν μέγιστη φορητότητα και διασυνδεσιμότητα και διαθέτουν πληθώρα έξυπνων λειτουργιών που τα ανάγει σε ανθεκτικά πολυεργαλεία για κάθε χρήση.

  • Τα Huawei MatePad Pro, Huawei MatePad, Huawei MediaPad T5, Huawei MediaPad T3 και Huawei MatePad T8 διατίθενται σε προσφορά από 20 Νοεμβρίου μέχρι και 27 Νοεμβρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Huawei Wearables & ακουστικά: αυτά τα gadgets δεν θα τα αποχωρίζεστε ποτέ!

Όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα διαφορετικά μοντέλα smartwatch της Huawei συμμετέχουν φέτος στην εβδομάδα προσφορών Black Friday: από τα δοκιμασμένα Huawei Band 3e και Huawei Watch GT, μέχρι το πολυσυζητημένο Huawei Watch GT2 και το νέο Huawei Watch FIT (με ορθογώνια πρόσοψη), επιλέξτε το Huawei smartwatch που σας ταιριάζει καλύτερα και δεν θα το βγάζετε από τον καρπό σας ποτέ. Premium σχεδιασμός, πρωτοποριακή τεχνολογία, ανθεκτική μπαταρία, έξυπνες λειτουργίες, εκατοντάδες προγράμματα προπόνησης, συνεχής παρακολούθηση υγείας, πλήρης καταγραφή φυσικής άσκησης. Τα κορυφαία  wearables της Huawei διαθέτουν όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά και είναι  συμβατά με συσκευές Android και iOS, για να εξυπηρετούν κάθε χρήστη, 24 ώρες το 24ωρο.

Επιπλέον, σε ειδική Black Friday τιμή θα βρείτε και τα περιβόητα noise-cancelling ασύρματα ακουστικά Huawei FreeBuds 3. Εφαρμόζουν τέλεια στα αυτιά, απομονώνουν τους εξωτερικούς θορύβους και αποδίδουν εξαιρετικό ήχο σε κάθε περίσταση, για να ακούτε μουσική ή να πραγματοποιείτε καλύτερης ποιότητας κλήσεις και βιντεοκλήσεις. Συμβατά τόσο με Android όσο και με iOS συσκευές, τα FreeBuds 3 συνδέονται εύκολα και γρήγορα με smartphones, smartwatches, tablet και φορητούς υπολογιστές, για καλύτερη επικοινωνία, εργασία, απομόνωση και βέβαια μεγαλύτερη απόλαυση της αγαπημένης σας μουσικής.

  • Τα Huawei Watch FIT, Huawei Watch GT 2, Huawei Watch GT, Huawei Band 3e και Huawei FreeBuds 3 διατίθενται σε προσφορά από 20 Νοεμβρίου μέχρι και 27 Νοεμβρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

Huawei Smartphones: αποκτήστε τώρα το smartphone με την καλύτερη κάμερα ή ανακαλύψτε το πιο προηγμένης τεχνολογίας budget μοντέλο της αγοράς

Φυσικά, από το Black Friday πακέτο προσφορών της Huawei, δεν θα μπορούσαν να λείπει η κατηγορία των smartphones. Πανίσχυρες συσκευές μεγάλης ανθεκτικότητας και κορυφαίων αποδόσεων, τα smartphones της Huawei ικανοποιούν εδώ και χρόνια ακόμα και τους πιο απαιτητικούς καταναλωτές, ενώ οι τεχνολογικές τους καινοτομίες συναρπάζουν τους χρήστες και κινητοποιούν αδιάκοπα την περαιτέρω ανάπτυξη της αγοράς των τηλεπικοινωνιών. Για απίστευτης ποιότητα φωτογραφίες και βίντεο, κάντε τώρα δικό σας το βραβευμένο P40 Pro (best photo smartphone 2020) ή επιλέξτε ανάμεσα σε δύο άλλα μοντέλα της P40 Series ( P40 Lite και P40 Lite E) και αναβαθμίστε τη συσκευή που τώρα διαθέτετε, βελτιώνοντας σημαντικά την καθημερινότητά σας. Σε προσφορά επίσης θα βρείτε τα εξίσου προηγμένων τεχνικών χαρακτηριστικών HMS smartphone P Smart S και GMS smartphones P30 Lite και P Smart 2019, ενώ αν ψάχνετε πολύ οικονομική συσκευή, η top budget επιλογή ακούει στο όνομα Y5 2019.

  • Τα Huawei P40 Pro, Huawei P40 Lite, Huawei P40 Lite E, Huawei P Smart S, Huawei P30 Lite, Huawei P Smart 2019 και Huawei Y5 2019 διατίθενται σε προσφορά από 20 Νοεμβρίου μέχρι και 27 Νοεμβρίου, μέσω του επίσημου δικτύου συνεργατών της Huawei.

AppGallery: μοναδικά προνόμια και εκπτώσεις για όλους τους χρήστες!

Black Friday super deals (έκπτωση για μετακινήσεις με ταξί, δωρεάν πάρκινγκ, έκπτωση για online παραγγελίες, δωρεάν καφέ) θα ανακαλύψετε και στο AppGallery, το επίσημο κατάστημα εφαρμογών της Huawei

Αναλυτικότερα, τα προνόμια που μπορούν να διεκδικήσουν τώρα οι χρήστες του HUAWEI AppGallery*:

  1. Απολαύστε δωρεάν καφέ για 15 ημέρες μέσω της εφαρμογής efood.
  2. Κάντε τις μετακινήσεις σας με ταξί με κέρδος συνολικά 30€ (3€ ανά κούρσα) μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
  3. Απολαύστε 1+1 δωρεάν πίτσα μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza.
  4. Παρκάρετε με έκπτωση έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.

*Το πακέτο προνομίων μέσω  AppGallery, σε συνεργασία με παρόχους κορυφαίων και δημοφιλών εφαρμογών στην Ελλάδα, θα είναι σε ισχύ από 19 Νοεμβρίου έως και 2 Δεκεμβρίου 2020.


Πηγή