Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

HUAWEI Freebuds Lipstick: Ενα προϊόν που αξίζει να έχει κάθε γυναίκα, τα δοκιμάσαμε και πραγματικά αξίζουν

Τα πιο ιδιαίτερα και άκρως γυναικεία ακουστικά ανήκουν στην HUAWEI και πέρα από την ομορφιά, είναι αξεπέραστα τεχνολογικά.

Είναι να μην σου τύχει. Να οδηγείς και εκεί που μιλάς στο κινητό, να βλέπεις τον αστυνομικό που περνά δίπλα σου να σου κάνει νόημα να σταματήσει στην άκρη. Σε πιάνει κρύος ιδρώτας, «την έβαψα» λες από μέσα σου και για άλλη μία φορά καταριέσαι την ώρα και την στιγμή που δεν αγόραζες εκείνα τα ακουστικά που σε είχαν πρήξει οι φίλοι σου να πάρεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό συνέβη σε μένα. Αναμφίβολα το γεγονός πως οδηγούσα με το τηλέφωνο στο χέρι, ήταν ανεπίτρεπτο. Αλλά η ιδέα των ακουστικών κάπου με τρόμαζε, τόσο μήπως μου πέσουν την ώρα που περπατάω και μιλάω όσο και εξαιτίας της νέας αυτής τεχνολογίας. Θα απαντήσω στο τηλέφωνο ή θα ψάχνω να βρω ποιοι κουμπί πατάμε; Έτσι, όλο και ανέβαλα την αγορά τους. Ήρθε όμως η ώρα – και μάλιστα όχι με τον πιο ευχάριστο τρόπο – να αποκτήσω.

Πώς όμως να επιλέξω το κατάλληλο; Η γκάμα ακουστικών πλέον είναι τεράστια! Κυριολεκτικά. Χάνεσαι μέσα στα χαρακτηριστικά του καθενός και στο τέλος, νιώθεις πιο μπερδεμένος από ότι πριν μπεις στο κατάστημα για να αγοράσεις (πολλοί μπορεί να ταυτιστούν μαζί μου).

Και γυρνάμε πάλι στην αρχή. Να μείνω χωρίς ακουστικά, ούτε συζήτηση μετά την καζούρα που πέρασα. Το ξανατολμώ λοιπόν και λέω με αποφασιστικότητα στον εαυτό μου πως αυτή τη φορά πρέπει να αγοράσω ακουστικά.

Και
σαν να ακούστηκαν οι προσευχές μου, εκεί
που όλα όσα έβλεπα έμοιαζαν – τουλάχιστον
εμφανισιακά – μεταξύ τους, πέφτει το
μάτι μου σε μια μικρή μαύρη, ορθογώνια
συσκευασία
με μια χρυσή γραμμή.
«Αδύνατον», σκέφτομαι. «Τι κάνει ένα
κραγιόν στο τμήμα με τα ακουστικά;».
Βέβαιη ότι πρόκειται για κραγιόν, το
ανοίγω με κάποια επιφυλακτικότητα, και
ειλικρινά, για κάποια δευτερόλεπτα,
έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Δεν ήταν ένα
προϊόν ομορφιάς, αλλά μια πανέμορφη
συσκευασία ακουστικών, με τα ίδια τα
ακουστικά σε ένα έντονο, κόκκινο
εκτυφλωτικό χρώμα. «Ουάου!»
αναφώνισα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δε θα μπορούσα ποτέ να το φανταστώ, αλλά η HUAWEI φαίνεται πως διαβάζει το μυαλό των γυναικών. Ένα gadget που αρμόζει σε κάθε γυναίκα που λατρεύει τη μόδα και παράλληλα ένα προϊόν με ενσωματωμένη την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Ήταν ίσως η καλύτερη αγορά μου και δεν το μετανιώνω. Όλοι οι φόβοι μου και οι ενδοιασμοί μου πέταξαν. Εξωτερικά, μοιάζει με κόσμημα και σου δημιουργεί την αίσθηση πως πρόκειται για κάποιο πανάκριβο προϊόν διάσημου οίκου. Μόλις όμως ανοίγεις το καπάκι, αντικρίζεις τα κατακόκκινα ακουστικά με τις στρογγυλεμένες άκρες τους και την ραφιναρισμένη αισθητική τους που εκπέμπουν αρμονία και κομψότητα.

Πάω να τα φορέσω και διαπιστώνω προς μεγάλη μου έκπληξη ότι «κουμπώνουν» τέλεια στα αυτιά μου. Λες και η HUAWEI τα σχεδίασε αποκλειστικά για μένα. Ρωτώντας όμως ανακαλύπτω ότι αυτό οφείλεται σε ένα εργονομικό σύστημα προσομοίωσης σε χιλιάδες δείγματα αυτιού αλλά και σε ένα εκτεταμένο τεστ προσομοίωσης πίεσης σε οκτώ διαφορετικά σημεία του αυτιού. Το δε βάρος τους είναι μόλις 4,1 γραμ. το καθένα και κυριολεκτικά ξεχνάω πως τα φοράω!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και ήρθε η ώρα για το πραγματικό τεστ. Η ώρα της δοκιμής. Τα HUAWEI FreeBuds Lipstick είναι συμβατά με οποιοδήποτε smartphone αρκεί να έχει Android όσο και με συσκευές iOS μέσω της χρήσης Bluetooth. Μπορώ λοιπόν να τα συνδέσω τόσο με το κινητό μου, όσο και με το Laptop μου την ώρα της δουλειάς μου. (Δύο σε ένα ή και δύο ή τρία, που λέμε).

Βάζω λοιπόν κάτι στο YouTube (ένα αγαπημένο μου τραγούδι) για να τα δοκιμάσω. Τέρμα η ένταση και πάμε! Ειλικρινά δεν έχω λόγια. Νόμιζα ότι βρισκόμουν σε έναν συναυλιακό χώρο και απολάμβανα το κομμάτι. Για να το πάω ακόμη παραπέρα, δοκιμάζω και την λειτουργία ακύρωσης θορύβου (ANC). Ανατρίχιασα. Τέτοια καθαρότητα και ευκρίνεια ήχου δεν την περίμενα.
Βέβαια, τη συγκεκριμένη λειτουργία την βρήκα άκρως χρήσιμη και σε άλλα πράγματα. Όπως για παράδειγμα, όταν έχεις ένα πολύ σημαντικό video conference με τους συνεργάτες σου, αλλά είσαι σε ένα μέρος όπου η εξωτερική φασαρία είναι τόσο έντονη που δεν μπορείς να τους ακούσεις.

Όσο για την μπαταρία, ειλικρινά ξεχνάω πότε τα φόρτισα τελευταία φορά. Μπορώ να ακούω μουσική ακόμη και για 22 συνεχόμενες ώρες με πλήρως φορτισμένη θήκη ή 4 ώρες με πλήρως φορτισμένα ακουστικά.

Δοκιμάστε τα κι εσείς και θα με θυμηθείτε. Από πότε έχετε να κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei.


Πηγή