Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

HUAWEI Matebook 3: Το νέο 2 σε 1 laptop για να το χρησιμοποιείς όπου κι αν βρίσκεσαι – Στο γραφείο ή στην παραλία

Είστε κι εσείς κλεισμένοι σε ένα δωμάτιο του σπιτιού και δουλεύετε εξ αποστάσεως; Μήπως ονειρεύεστε έναν τροπικό παράδεισο ή τέλος πάντων τη βεράντα σας με τα ανθισμένα λουλούδια;

Τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση, αυτό ισχύει, ιδίως τώρα που ανοίγει ο καιρός. Αναμφίβολα, δεν μπορώ να γυρίσω και να πω στο αφεντικό μου ότι θέλω άδεια, από την άλλη όμως, θα ήθελα να μπορώ όταν εργάζομαι να βλέπω όχι τον απέναντι τοίχο του σπιτιού μου – που παρεμπιπτόντως θέλει βάψιμο – αλλά την θέα από τη βεράντα (ναι, έχω ευτυχώς, ωραία θέα).
Κι εντάξει, μπορεί κάποιες στιγμές να κάνω μια μικρή ανάπαυλα για να βγω λίγο έξω, όμως τα deadline κυλούν γρήγορα και δεν έχω καιρό για χάσιμο. Εάν βρίσκεστε κι εσείς σε μια παρόμοια θέση, δε θα θέλατε μια συσκευή με την οποία να μπορείτε να κάνετε φυσικά τη δουλειά σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά παράλληλα, να είχατε τη δυνατότητα να την εκτελέσετε από οπουδήποτε χωρίς συμβιβασμούς στην ταχύτητα και την αποδοτικότητα του μηχανήματός σας;

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εγώ τη λύση τη βρήκα και δε θα το κρατήσω μυστικό. Η απάντηση είναι το νέο HUAWEI Matebook E, το νέο 2 σε 1 laptop της HUAWEI που έχει σχεδιαστεί ώστε να παραμένουμε παραγωγικοί και λειτουργικοί χωρίς περιορισμούς τόπου και χρόνου.

Εργασία από όπου κι αν βρίσκεσαι; Γίνεται, χάρη στο HUAWEI Matebook E

Ας εξηγηθώ όμως καλύτερα. Ευτυχώς, έχω το προνόμιο να μπορώ να εργάζομαι – έστω κάποιες ημέρες της εβδομάδας από το σπίτι. Το πρωί λοιπόν που ξυπνάω, φτιάχνω το καφεδάκι μου και ανοίγω αμέσως το laptop. Τα e-mails με τα project έρχονται σωρηδόν. «Ωραία» σκέφτομαι. «Άλλη μια μέρα στη δουλειά ξεκινά». Αγκαλιά με την κούπα του καφέ, κάθομαι στο γραφείο μου και αρχίζω την εργασία μου.

Όσο περνά όμως η ώρα, λίγο η ζέστη, λίγο η καρέκλα που δεν είναι και τόσο βολική, αρχίζω να νιώθω μια δυσφορία, να το πω, κούραση να το πω. Κάτι τέτοιο. Αλλά ο χρόνος είναι αμείλικτος και πιεστικός όσον αφορά στα πρότζεκτς που πρέπει να γίνουν. Πόσο θα ήθελα να βγω στην ωραία μου βεράντα, με το laptop μου, παρέα με τον δεύτερο καφέ μου. Έτσι, βρε αδερφέ για να αλλάξω λίγο παραστάσεις, για λίγη ανανέωση, χωρίς όμως να νιώθω τύψεις για τη δουλειά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και κάπου εδώ έρχεται το laptop της HUAWEI, Matebook E. Μπορείς να το μεταφέρεις όπου θέλεις (είναι απίστευτα ελαφρύ καθώς ζυγίζει μόλις 709 γραμμάρια και εξαιρετικά λεπτό) και να συνεχίσεις τη δουλειά σου.

Κι αν από μέσα σας λέτε: «Έλα τώρα, γίνεται να είσαι το ίδιο αποδοτική;», η απάντηση είναι ναι. Χάρη στον επεξεργαστή Intel® CoreTM i5 11ης γενιάς, τα γραφικά Intel® Iris® Xe, έως 16 GB dual-channel RAM και έως 512GB PCle SSD, μπορείτε να κάνετε ταυτόχρονα όσες εργασίες θέλετε χωρίς να ανησυχείτε για την επάρκεια του αποθηκευτικού χώρου. Κάνεις πραγματικά τη δουλειά που θα έκανες σε έναν κανονικό υπολογιστή, αλλά με ένα νέο πανίσχυρο εργαλείο, το οποίο μπορείς να μεταφέρεις παντού!

Όσο
για το ερώτημα: «Μα καλά, πώς μπορείς
και βλέπεις την οθόνη όταν είσαι έξω,
μέσα στον ήλιο;», η HUAWEI
έχει
και πάλι την λύση. Χάρη στην οθόνη OLED
Real Colour FullView, με ασυναγώνιστη χρωματική
γκάμα και ακρίβεια και μέγιστη φωτεινότητα
στα 600 nits, μπορείτε να γράφετε και να
διαβάζετε χωρίς να μισοκλείνετε τα
μάτια σας ή να φοράτε γυαλιά ηλίου.

Ίσως όμως, το πιο δύσκολο «τεστ» για μένα, ήταν όταν χρειάστηκε να πάρω μέρος σε μία βιντεοκλήση με τους συναδέρφους μου. Πώς να το κάνω καλ, αυτό, έξω στη βεράντα, με τα κορναρίσματα να ακούγονται και τα πουλιά (ναι, έχουμε και τέτοια στην περιοχή που μένουμε); Θα νομίζουν ότι έχω παρατήσει τη δουλειά και βρίσκομαι σε κάποια παραλία να απολαμβάνω το κοκτέιλ μου! Κι όταν μάλιστα, το HUAWEI Matebook E διαθέτει τέσσερα μικρόφωνα και τέσσερα ηχεία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Είχα διαβάσει όμως, ότι η HUAWEI έχει αναπτύξει την τεχνολογία AI Μείωσης Θορύβου, κατά την οποία μειώνεται δραστικά ο θόρυβος από τον περιβάλλοντα χώρο. Και πραγματικά, ούτε γάτα, ούτε ζημιά. Κανείς δεν κατάλαβε ότι βρισκόμουν στη «τροπική«» βεράντα μου.

Laptop και tablet ταυτόχρονα

Το πιο ωραίο όμως δεν σας το έχω πει ακόμα. Η οθόνη του HUAWEI Matebook Ε μπορεί να διαχωριστεί και να χρησιμοποιηθεί ως tablet! Σε συνδυασμό μάλιστα, με το M-Pencil, μπορείτε να γράφετε με μεγάλη άνεση και ευκολία και να το χρησιμοποιείτε ως ένα μίνι laptop.

Ωραία όλα αυτά όσον αφορά στην εργασία αλλά το νέο HUAWEI Matebook E δεν είναι μόνο γι’ αυτό. Μπορεί να συνδεθεί με άλλες HUAWEI συσκευές ή gadget για μια πιο απολαυστική και ευέλικτη εμπειρία χρήσης. Να το χρησιμοποιήσετε δηλαδή ως tablet, να συνδέσετε τα ακουστικά σας, να πάρετε το κοκτέιλ σας στη βεράντα, μαζί με ένα μπολ ποπ κορν και να απολαύσετε την αγαπημένη σας ταινία, απρόσκοπτα! Τουλάχιστον έτσι κάνω εγώ.

Δοκιμάστε λοιπόν το νέο HUAWEI Matebook Ε με τις ατελείωτες δυνατότητες και θα με θυμηθείτε! Μέχρι τότε… στην υγεία σας!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα https://www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegr.




Πηγή