Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Huawei MediaPad M5, ένα tablet που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του μοντέρνου χρήστη

Τη διάθεση του tablet Huawei MediaPad M5 στην ελληνική αγορά από τα τέλη Ιουνίου ανακοίνωσε η Huawei Consumer Business Group. Η συσκευή της κινεζικής εταιρείας παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, όπου απέσπασε εξαιρετικά  σχόλια από τους εκπροσώπους του Τύπου που έδωσαν το «παρών» και εκθείασαν τον προσεγμένο του σχεδιασμό και τα άρτια τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Οι Έλληνες εκπρόσωποι των ΜΜΕ που δεν βρέθηκαν στην  Καταλονία, είχαν την ευκαιρία να μάθουν κάποια πράγματα για τη συσκευή, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στην Αθήνα στις 30 Μαΐου, όπου εγκαινίασε το καλοκαίρι και ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις και λανσαρίσματα για την καλοκαιρινή σεζόν.

Εκτός από την παρουσίαση του Huawei MediaPad M5, η κινέζικη εταιρεία ανακοίνωσε το λανσάρισμα του Προγράμματος Ανταλλαγής Κινητών Τηλεφώνων, «Trade In 4 ALL», μέσω του οποίου επιβραβεύει τους καταναλωτές, δίνοντας τους την ευκαιρία να ανταλλάξουν την παλιά τους συσκευή και να αποκτήσουν ένα από τα κορυφαία, Huawei P Smart, Huawei P20 Lite, Huawei P20 και Huawei P20 Pro, κερδίζοντας έκπτωση έως και 585€, αλλά και το λανσάρισμα της ανανεωμένης σειράς Y 2018, που δημιουργεί νέα δεδομένα στην αγορά των entry level smartphones, τα Huawei Y6 2018, Huawei Y5 2018, Huawei Y6 Prime 2018 και Huawei Y7 Prime 2018.

IMG_1042

Αυτό που θα κάνει εντύπωση στον χρήστη του Huawei MediaPad M5, την πρώτη φορά που θα έρθει σε οπτική επαφή μαζί με το tablet, είναι το εργονομικό και συμπαγές design του, για άνετο κράτημα και αυξημένη αντοχή στον χρόνο και τη χρήση. Διατίθεται στο premium χρώμα Space Grey, που επισφραγίζει το απαράμιλλο στιλ του. Διαθέτει οθόνη με κυρτό γυαλί 2,5D, με ανάλυση 2560×1600 στις 10,8 ίντσες, που είναι σε θέση να απεικονίσει πιστά κάθε απόχρωση και λεπτομέρεια.

Η οθόνη του είναι ιδανική για όσους θέλουν να βλέπουν βίντεο και ταινίες, κάτι στο οποίο θα βρει «σύμμαχο» την τεχνολογία Huawei ClariVu, η οποία ενισχύει ακόμη περισσότερο την εμπειρία θέασης, προσαρμόζοντας τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης κατά την αναπαραγωγή ταινιών, με τη χρήση ευφυών αλγορίθμων.

Πάρα πολύ μεγάλο ατού της συσκευής είναι τα ηχεία που έχει επιμεληθεί η Harman Kardon, με την εταιρεία να ενσωματώνει την τεχνολογία Huawei Histen, προσφέροντας έτσι βαθύ, τρισδιάστατο ήχο, υψηλής ανάλυσης (Hi-Res) και κορυφαίας ποιότητας, που θα ενθουσιάσει όποιον επιλέξει να την αποκτήσει. Ειδικά οι λάτρεις της μουσικής θα λατρέψουν το tablet.

HUAWEI MediaPad M5

HUAWEI MediaPad M5

Το Huawei MediaPad M5 κρύβει μέσα του έναν επεξεργαστή Kirin 960, ο οποίος συνδυάζει τις σταθερά υψηλές επιδόσεις σε απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια με την ενεργειακή αποδοτικότητα. Σε συνδυασμό με τις μεγάλης χωρητικότητας μπαταρίες της συσκευής (7500 mAh) και την τεχνολογία Huawei QuickCharge, επιτρέπει στον χρήστη να απολαύσει την εμπειρία χρήσης που προσφέρει χωρίς το άγχος της φόρτισης. Είναι χαρακτηριστικό ότι η συσκευή προσφέρει έως και 12 ώρες απρόσκοπτης παρακολούθησης βίντεο, χωρίς ο χρήστης να αγχώνεται να βρει πρίζα.

Η Huawei έχει τροποποιήσει το Android 8.0 Oreo στο οποίο βασίζεται η συσκευή, για την περαιτέρω ενίσχυση της παραγωγικότητας του χρήστη και πρόσθεσε μία λειτουργία Desktop για ευκολότερη πρόσβαση, διαμοιρασμό και επεξεργασία αρχείων. Μάλιστα, το tablet διαθέτει δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου και μπορεί να μετατραπεί σε laptop.

Επιπλέον, το Huawei MediaPad M5 ενσωματώνει το περιβάλλον χρήστη EMUI 8.0, για να προφέρει μια φιλικότερη, απλούστερη και απολαυστικότερη εμπειρία χρήσης.

Μια συσκευή για τις ανάγκες του μοντέρνου χρήστη

 

HUAWEI MediaPad M5

Το Huawei MediaPad M5 είναι σχεδιασμένο για να καλύψει τις ανάγκες του μοντέρνου χρήστη, για τον οποίο η άμεση πρόσβαση στην πληροφορία -όπου κι αν βρίσκεται- και η καλύτερη δυνατή ποιοτικά ψυχαγωγία είναι μείζονος σημασίας.

Το tablet είναι ιδανικό για τους χρήστες που καταναλώνουν ολοένα και περισσότερο βίντεο, όπως ταινίες και σειρές και χρειάζονται μια αξιόπιστη συσκευή για να χρησιμοποιήσουν εν κινήσει, ακόμη και για ατελείωτο gaming. Παράλληλα, η συσκευή ανταποκρίνεται αξιόπιστα στην καθημερινή χρήση.

«H Huawei διαμορφώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ακούγοντας τις γνώμες και τις απαιτήσεις των πελατών της. Αντιληφθήκαμε λοιπόν ότι η κατανάλωση περιεχομένου στα smartphones και τα laptops δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο θα έπρεπε και ότι υπάρχει ένα κενό ανάμεσα σε αυτές τις δύο κατηγορίες. Έτσι, προκαλέσαμε τους εαυτούς μας να δημιουργήσουμε ένα tablet το οποίο θα δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ψυχαγωγία και τη χαλάρωση του χρήστη χωρίς παραχωρήσεις», ανέφερε ο Πέτρος Δρακόπουλος, διευθυντής Marketing της Huawei στην Ελλάδα.

HUAWEI MediaPad M5

HUAWEI MediaPad M5 IMG_9140 IMG_0351 IMG_0551 IMG_1012 IMG_1008

localStorage.clear();


Πηγή