Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Η Apple κυκλοφόρησε θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία για το iPhone

Η Apple κυκλοφόρησε θήκη με ενσωματωμένη μπαταρία για το iPhone

Αξεσουάρ για τα iPhone 6 και iPhone 6S

Η κερδοφόρα αγορά των αξεσουάρ για smartphones δεν φαίνεται να αφήνει ασυγκίνητη την Apple, γι αυτό εξάλλου κυκλοφόρησε και μια θήκη σιλικόνης με ενσωματωμένη μπαταρία, η οποία επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του iPhone 6s και iPhone 6 μέχρι 25 ώρες.

Με τους χρήστες των σημερινών smartphones να βρίσκονται σχεδόν πάντα σε… αναζήτηση φορτιστή και τις εταιρείες κατασκευής να αδυνατούν να δώσουν τη λύση μέσα από τα ίδια τα smartphones, η εταιρεία του Cupertino, επεκτείνει τη διάρκεια ζωής της συσκευής μέσω μιας θήκης. Μπορεί να είχαμε δει και στο παρελθόν τέτοια προϊόντα, ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον προξενεί η κίνηση της Apple, καθώς δεν έχουν αναφερθεί ακόμα πολλά παράπονα για την αυτονομία του iPhone 6 και iPhone 6S.

Η θήκη διατίθεται σε λευκό και μαύρο χρώμα, είναι κατασκευασμένη από σιλικόνη και η μπαταρία βρίσκεται στην πίσω πλευρά της θήκην. Επιπλέον υπάρχει υποδοχή για να φορτίζει ταυτόχρονα η συσκευή και η θήκη ενώ υπάρχει και η υποδοχή για τοποθέτηση των ακουστικών, καθώς και το «κόψιμο» για την κάμερα στην πίσω πλευρά.

Σημειώνεται πως η τιμή της θήκης φτάνει τα 99 δολάρια Η.Π.Α, ενώ στη Γερμανία φτάνει τα 119 Ευρώ. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η τιμή πώλησής στη χώρα μας καθώς και η ημερομηνία διάθεσης.

iphg2