Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Instagram: Επανέρχεται σταδιακά η λειτουργία του -Επαναφέρει τους κλειδωμένους λογαριασμούς

Φαίνεται πως αποκαθίσταται σταδιακά η λειτουργία του Instagram, το οποίο είχε εμφανίσει σημαντικά προβλήματα για μερικούς χρήστες νωρίτερα σήμερα.

Σύμφωνα με το downdetector.gr, περίπου μετά τις 18:30 άρχισε να αποκαθίσταται η λειτουργία του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου, Instagram, το οποίο είχε παρουσιάσει προβλήματα για τους χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Όπως φαίνεται από το διάγραμμα των αναφορών που κάνουν οι χρήστες στο downdetector, τα προβλήματα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 15:00 και οι αναφορές σταμάτησαν να… «πέφτουν βροχή» περίπου στις 18:00.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι αναφορές προβλημάτων για το Instagram στο downdetector.gr
Οι αναφορές προβλημάτων για το Instagram στο ελληνικό site του downdetector / Πηγή: downdetector.gr

Αντίστοιχα, τις ίδιες ώρες εμφανίζει και το διεθνές site του downdetector, για τους χρήστες στις ΗΠΑ, ενώ τα προβλήματα της υπηρεσίας έκαναν την εμφάνισή τους παγκοσμίως.

Οι αναφορές προβλημάτων για το Instagram στο αμερικανικό site του downdetector
Οι αναφορές προβλημάτων για το Instagram στο αμερικανικό site του downdetector / Πηγή: downdetector.com

Πολλοί από τους λογαριασμούς των χρηστών που φαίνονταν κλειδωμένοι νωρίτερα, πλέον έχουν αποκατασταθεί και οι κάτοχοί τους έχουν και πάλι τον έλεγχό τους.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η ανακοίνωση του Instagram

Νωρίτερα, το Instagram είχε ανακοινώσει, μέσω του Twitter, τα προβλήματα σύνδεσης που αντιμετώπιζαν οι χρήστες της εφαρμογής, ορισμένοι από τους οποίους ανέφεραν λογαριασμούς που έχουν ανασταλεί ή δεν μπορούν να εντοπιστούν, με την εταιρεία να τονίζει ότι εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος.

«Γνωρίζουμε ότι κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζετε δυσκολία πρόσβασης στον λογαριασμό σας στο Instagram», εξήγησε το τμήμα επικοινωνίας της θυγατρικής Meta στον λογαριασμό της στο Twitter. «Εργαζόμαστε πάνω σε αυτό και ζητάμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε».

Δεκάδες χρήστες του διαδικτύου είχαν αναφέει νωρίτερα σήμερα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι τα ονόματα των λογαριασμών τους στο Instagram δεν εντοπίζονται ή ότι έλαβαν μηνύματα που τους γνωστοποιούσαν ότι ο λογαριασμός τους έχει ανασταλεί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ακόμη δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση για την αιτία που προκάλεσε το πρόβλημα, αλλά ούτε και για την αποκατάσταση.


Πηγή