Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

iPhone: Σίγουρα δεν γνωρίζατε αυτό το κόλπο -Πώς θα κάνετε πιο άνετα τα ταξίδια σας

Τα smartphones παρέχουν πολλές ευκολίες στους χρήστες πλέον, όμως οι κάτοχοι iPhone σίγουρα έχουν ένα πλεονέκτημα που αφορά στα αεροπορικά τους ταξίδια.

Συγκεκριμένα, όσοι έχουν iPhone μπορούν να χρησιμοποιήσουν το κινητό τους σε συνδυασμό με το boarding pass της πτήσης τους για να έχουν μια πολύ πιο ενδιαφέρουσα και άνετη πτήση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι χρήστες iPhone μπορούν να σκανάρουν με το κινητό τους την κάρτα επιβίβασής τους και στη συνέχεια μπορούν να λάβουν στο κινητό τους πληροφορίες για την πτήση, αν υπάρχουν καθυστερήσεις, πόσο διαρκεί, κλπ.

Το συγκεκριμένο τρικ παρουσιάστηκε από έναν χρήστη του TikTok και μπορείτε να παρακολουθήσετε πώς ακριβώς το κάνει στο παρακάτω βίντεο:

iPhone: Πώς μπορείτε να κάνετε κι εσείς το κόλπο με την κάρτα επιβίβασης

Για αρχή, θα χρειαστεί να ανοίξετε την εφαρμογή της κάμερας και να κρατήσετε πατημένες τις λεπτομέρειες της πτήσης σας από την κάρτα επιβίβασης. Έπειτα θα εμφανιστεί το «επιλογές πτήσης» στο κινητό σας, το οποίο αν το πατήσετε θα σας δείξει τη διάρκεια της πτήσης σας, την ώρα αναχώρησης και άλλα, μαζί με χάρτη που φαίνεται η πτήση σε πραγματικό χρόνο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Επιπρόσθετα, σας δίνει τη δυνατότητα να προσθέσετε την κάρτα της επιβίβασής σας στο Apple Wallet σας.


Πηγή