Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

iPhone 14: Την Τετάρτη η Apple παρουσιάζει το νέο μοντέλο της

Η Apple ετοιμάζεται να παρουσιάσει τη νέα σειρά iPhone, μαζί με νέα smartwatches και άλλα.

Η εταιρεία έχει ήδη αποστείλει προσκλήσεις για την εκδήλωση, που ονομάζεται «Far Out» και θα πραγματοποιηθεί αύριο, 7 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 (ώρα Ελλάδος).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι θα δούμε

Η Apple θα παρουσιάσει τα 4 νέα μοντέλα της, τη σειρά iPhone 14. Όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες από διάφορες πηγές της βιομηχανίας, θα απουσιάζει το «mini» από τη φετινή σειρά και στη θέση του θα δούμε κάποιο μοντέλο iPhone 14 Max ή iPhone 14 Plus. Θα διαθέτει τα ίδια χαρακτηριστικά με το iPhone 14, με μεγαλύτερο όμως μέγεθος και, κατά συνέπεια, μπαταρία ενδεχομένως.

Τα μοντέλα Pro αναμένεται να ενσωματώνουν το ολοκαίνουργιο chipset της εταιρείας, το A16, μαζί με βελτιωμένες οθόνες, αλλά και νέο «είδος» εγκοπής, που θα περιλαμβάνει τους αισθητήρες του Face ID και την εμπρόσθια κάμερα. Άλλα νέα χαρακτηριστικά που ίσως δούμε θα είναι η «always-on» λειτουργία, το autofocus για τις selfie κάμερες και άλλα, όπως το νέο μωβ χρώμα και η φόρτιση στα 30W.

Μαζί με τα νέα iPhone, πιθανώς να παρουσιαστούν και τα Apple Watch Series 8, τόσο σε απλή, όσο και σε «Pro» έκδοση, μαζί με το Apple Watch SE 2. Οι πληροφορίες λένε ότι θα δούμε κατασκευή από τιτάνιο και ανθεκτικό γυαλί, αλλά και αισθητήρα θερμοκρασίας σώματος.

Ίσως κάνουν την εμφάνισή τους και νέα AirPods Pro 2, αλλά και νέα iPad Pro, όμως ίσως η εταιρεία επιλέξει να τα δείξει μαζί με τα νέα Mac τον Οκτώβριο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πώς θα δούμε την παρουσίαση

Το event της Apple θα πραγματοποιηθεί με ζωντανό κοινό στο Apple Park, στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια. Παράλληλα, θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω διαδικτύου.

Οι χρήστες Mac, iPhone, iPad και iPod touch μπορούν να χρησιμοποιήσουν τον Safari και να περιηγηθούν στην ιστοσελίδα «Apple Events» ή να ανοίξουν το Apple TV app.

Για τους υπόλοιπους, ο πιο εύκολος τρόπος είναι το κανάλι της Apple στο YouTube.

Έναρξη παρουσίασης: Τετάρτη, 7 Σεπτεμβρίου, 20:00 (ώρα Ελλάδος)

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή