Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
iPhone 5se και iPad Air 3 γίνονται διαθέσιμα στις 18 Μαρτίου

iPhone 5se και iPad Air 3 γίνονται διαθέσιμα στις 18 Μαρτίου

Η παρουσίασή τους αναμένεται σε εκδήλωση της εταιρείας στις 15 Μαρτίου

H Apple ετοιμάζεται να λανσάρει στην αγορά τα iPhone 5se και iPad Air 3 την Παρασκευή 18 Μαρτίου αναφέρει το 9to5Mac. Με πηγές μέσα από την ίδια την Apple το δημοσίευμα αναφέρει πως το αναμενόμενο 4 ιντσών iPhone και το 3ης γενιάς iPad Air θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά σε media event της Apple στις 15 Μαρτίου και κατόπιν ταυτόχρονα θα γίνουν την Παρασκευή διαθέσιμα στην αγορά.

Αν το παραπάνω επαληθευτεί τότε αυτό θα σημαίνει πως θα έχουμε μια αλλαγή στο πλάνο διάθεσης της Apple που ήθελε συσκευές να γίνονται διαθέσιμες 2 εβδομάδες μετά την πρώτη παρουσίαση τους στο κοινό.

Πιο συγκεκριμένα ο Mark Gurman του 9to5Mac αναφέρει πως εξαιτίας αυτής της αλλαγής κατά πάσα πιθανότητα δεν θα υπάρξουν προπαραγγελίες.

Προηγούμενες αναφορές κάνουν λόγο πως το iPhone 5se θα μοιάζει εξωτερικά με το iPhone 5S, ενώ στο εσωτερικό του θα υπάρχει ο Α9 επεξεργαστής και το ίδιο σύστημα κάμερας που συναντήσαμε πέρυσι στο iPhone 6. Επίσης θα έχει ένα NFC chip για την υποστήριξη του Apple, ενώ οι χρωματισμοί του θα είναι σε gold, silver και space gray.

Το iPad 3 τώρα έχει περιγραφεί από πολλούς ως ένα μικρότερο iPad Pro με παρόμοια χαρακτηριστικά όπως ο Smart Connector, στέρεο σύστημα ηχείων και υποστήριξη του Apple Pencil.

Πηγή: appleworldhellas.com