Τετάρτη , 10 Αύγουστος 2022

Kaizen Gaming: από μια ομάδα 20 ατόμων, σε κορυφαία εταιρία με 1.300 εργαζόμενους

Τα τελευταία χρόνια, καταγράφονται παγκοσμίως θετικά παραδείγματα εταιριών, κυρίως στο χώρο της τεχνολογίας, οι οποίες ξεκινώντας από μια μικρή ομάδα ανθρώπων, εξελίσσονται σε μεγάλους οργανισμούς.

Αυτές με σημαντική ανάπτυξη και πολυεθνική παρουσία, απασχολούν έναν μεγάλο αριθμό νέων ταλέντων, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει μια κουλτούρα εργασίας που τις κατατάσσει ανάμεσα στους κορυφαίους εργοδότες. Η Kaizen Gaming, αποτελεί το ελληνικό success story, έχοντας καταφέρει μέσα σε μόλις 10 χρόνια από την έναρξη της λειτουργίας της, να συνδυάσει αρμονικά την επιχειρηματική της ανάπτυξη, με την ανάδειξη της σε έναν από τους μεγαλύτερους και πλέον ελκυστικούς εργοδότες στην Ελλάδα, ιδιαίτερα στον χώρο της τεχνολογίας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ξεκινώντας το 2012 από μια μικρή ομάδα 20 ατόμων, σήμερα, 10 χρόνια αργότερα, μετρά περισσότερους από 1.300 εργαζόμενους, από 28 εθνικότητες, οι οποίοι εργάζονται για τις 10 χώρες όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά η εταιρία. Η έναρξη της παγκόσμιας υγειονομικής κρίσης, βρήκε την Kaizen Gaming σε μια διαδικασία διεύρυνσης της δραστηριότητάς της και αντίστοιχα, σε μια επέκταση των θέσεων εργασίας της. Στη διάρκεια των 2 χρόνων πανδημίας, η εταιρία διπλασίασε τον αριθμό εργαζομένων της δημιουργώντας 450 νέες θέσεις εργασίας, ενώ μέσα στο 2022 αναμένεται να έχει προσθέσει επιπλέον 750 νέες θέσεις.

Λίγα χρόνια πριν την έναρξη της πανδημίας, η μετάβαση της εταιρίας από πάροχος διαδικτυακών παιγνίων σε GameTech εταιρία, αποτέλεσε το εφαλτήριο για την εξέλιξή της αλλά και τη διεύρυνση του ανθρώπινου δυναμικού της.  H ανάπτυξη δικής της τεχνολογίας ήταν αυτό που την διαφοροποίησε από τον ανταγωνισμό και της επέτρεψε να κινείται αυτόνομα και να αναπτύσσεται σε νέες αγορές με ευελιξία και ταχύτητα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πέρα όμως, από την ίδια την τεχνολογία, κλειδί για την ανάπτυξή της αποτέλεσε η επένδυσή της σε ανθρώπους που υλοποιούν νέες τεχνολογικές εφαρμογές και εξελίσσουν συνεχώς τόσο την πλατφόρμα της όσο και τις υπηρεσίες που παρέχονται. Η Kaizen Gaming διατηρεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες ομάδες τεχνολογίας, που λειτουργεί σύμφωνα με τη μεθοδολογία agile και περιλαμβάνει 40 agile ομάδες, οι οποίες εργάζονται σε περισσότερα από 100 τεχνολογικά projects, ενώ έχει δημιουργήσει 4 Tech Hubs δύο στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) και 2 στο εξωτερικό.

Καταγράφοντας ένα σημαντικό ρυθμό ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού, από τους μεγαλύτερους στη χώρα, η εταιρία επενδύει σε νέα ταλέντα από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό. Με το πρόγραμμα «Try this at home» προσελκύει Έλληνες του εξωτερικού να επαναπατριστούν, προσφέροντάς τους θέση εργασίας στην Kaizen Gaming συνοδευόμενη από ένα ιδιαίτερα ελκυστικό πακέτο παροχών.


Πηγή