Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Η λύση για όσους θέλουν να απαλλαγούν από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές των iPhone

Η λύση για όσους θέλουν να απαλλαγούν από τις προεπιλεγμένες εφαρμογές των iPhone

Τι θα συμβεί με όσες δεν σβήνονταν

Πολλοί, και ίσως οι περισσότεροι χρήστες, συσκευών iPhone έχουν βιώσει την απογοητευτική στιγμή που το κινητό δεν έχει ελεύθερο χώρο για αποθήκευση.

Αφού περάσουν μερικά λεπτά διαγραφής φωτογραφιών και βίντεο και χωρίς να έχει αδειάσει πάρα πολύ ο χώρος, έρχεται η ώρα για το ξεκαθάρισμα των εφαρμογών με τους χρήστες να ψάχνουν ποια είναι η επόμενη που θα διαγράψουν. Και εάν είστε ένας από αυτούς θα έχετε παρατηρήσει ότι ενώ μπορείτε να «ξεφορτωθείτε» πολλές από αυτές, υπάρχουν μερικές που δεν δίνεται η δυνατότητα να σβηστούν.

Δεν έχει σημασία πόσο άχρηστη είναι για εσάς ή το γεγονός ότι δεν την έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: «Δεν μπορείτε να τη σβήσετε».

Και ενώ οι σημειώσεις, τα mails, η φωτογραφική μηχανή, το Safari και οι ρυθμίσεις είναι μερικές από αυτές που θέλετε να κρατήσετε, υπάρχουν και λιγότερο χρήσιμες προεπιλεγμένες εφαρμογές όπως οι συμβουλές, το «βρείτε φίλους», το πορτοφόλι και η πυξίδα.

Και ενώ δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα από την Apple, όσοι ασχολούνται με την εταιρεία και τα προϊόντα της παρατήρησαν ότι οι προεπιλεγμένες εφαρμογές είναι τώρα διαθέσιμες στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Apple που σημαίνει ότι μπορούν πλέον να διαγραφούν. Η νέα έκδοση του iOS θα είναι διαθέσιμη αυτό το φθινόπωρο αλλά όποιος δεν μπορεί να περιμένει η Apple θα έχει μια δοκιμαστική έκδοση από φέτος τον Ιούλιο.

Η εταιρεία επιπλέον στο πρόσφατο συνέδριό της αποκάλυψε μεγάλες αλλαγές στο λογισμικό των Mac προϊόντων της και των ρολογιών αλλά και ενημερωμένες εκδόσεις των iPhone που θα επηρεάσουν θετικά τους περισσότερους χρήστες. Οι αλλαγές στο Siri και στη συνολική διασύνδεση είναι μερικές από αυτές. Και όλα αυτά εν αναμονή του νέου μοντέλου της Apple, του iPhone 7.

egamogeipasa2

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr