Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Νέες διαρροές για το Samsung Galaxy Note 7

Νέες διαρροές για το Samsung Galaxy Note 7

Οι φήμες για το phablet που αναμένεται σε ένα μήνα

Το ενδιαφέρον των θαυμαστών των προϊόντων της Samsung αυξάνεται τις τελευταίες μέρες, μετά τις διαρροές για το Samsung Galaxy Note 7, το νέο πολυαναμενόμενο phablet (ουσιαστικά ένα τηλέφωνο που όμως μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα και σαν tablet).

Η επίσημη παρουσίαση του αναμένεται στις αρχές Αυγούστου, αλλά αποκαλύπτονται όλο και περισσότερα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά του.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η συσκευή θα έρθει με dual-edge οθόνη 5,7 ή 5,8 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels. Σύμφωνα με τα στοιχεία της ινδικής ιστοσελίδας Zauba, η οποία καταμετρά τις εισαγωγές και τις εξαγωγές στη χώρα, το Samsung Galaxy Note 7 με κωδική ονομασία SM-N930R4, ίσως έρθει με οθόνη στις 6 ίντσες. Αυτό βέβαια δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί καθώς μπορεί να πρόκειται για λάθος ή κάποια άλλη έκδοση.

Λέγεται επίσης ότι θα έχει επεξεργαστή 64bit quad-core Qualcomm Snapdragon 823 και τα διαθέσιμα χρώματα θα είναι Black Onyx, Blue Coral, Silver Titanium. Με μνήμη RAM 6GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB-256GB (επεκτάσιμη μέσω microSD) αναμένεται να γίνει το νέο αγαπημένο gadget.

Στα φημολογούμενα χαρακτηριστικά είναι επίσης ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων και ο αισθήτηρας αναγνώρισης ίριδας. Η μπαταρία θα είναι μεταξύ 3600mAh και 4000mAh, μπορεί να δούμε IP68 πιστοποίηση, νέο S-Pen, USB-C, Android 6 Marshmallow με νέο Grace UX. Όσον αφορά την κάμερα, αυτή θα είναι 12MP με dualpixel PDAF, ενώ η εμπρόσθια κάμερα αναμένεται στα 5MP.