Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Nexus 9, η HTC λανσάρει νέα παρτίδα χωρίς τα μικροπροβλήματα

Nexus 9, η HTC λανσάρει νέα παρτίδα χωρίς τα μικροπροβλήματα

Την κατασκευή του φετινού Nexus 9 tablet η Google την ανέθεσε στην HTC η οποία από θέμα design έκανε πολύ καλή δουλειά. Όμως αρκετοί χρήστες ανέφεραν κάποια μικρά προβλήματα όπως είναι τα volume buttons τα οποία είναι προς τα μέσα και δεν είναι εύκολο να ανεβάσεις και να χαμηλώσεις την ένταση. Το ίδιο ισχύει και με το power button.

Επιπλέον, κάποιοι χρήστες ανέφεραν προβλήματα και με την οθόνη, το λεγόμενο light bleed, όπου το φως της οθόνης δεν μπλοκάρεται 100% και διαρρέει από τις άκρες της.

Όπως φαίνεται από την παρακάτω φωτογραφία, με την νέα παρτίδα η HTC βελτίωσε το ζήτημα με τα κουμπιά τα οποία πλέον προεξέχουν περισσότερο ενώ αναφέρεται ότι είναι πιο εύκολο να πατηθούν. Επιπλέον, το φως που «διαρρέει» είναι πολύ λιγότερο αλλά το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει.

Τέλος, υπήρχαν αρκετοί χρήστες που ανέφεραν ότι η πίσω πλευρά όταν την πίεζες αρκετά έμπαινε μέσα. Όπως, φαίνεται όμως η HTC άκουσε τα παράπονα των χρηστών και η νέα παρτίδα έρχεται με βελτιωμένα τα μικροπροβλήματα του hardware.

nexus-9-570

Nexus 9 revealed

Πηγή: Nexus 9, η HTC λανσάρει νέα παρτίδα χωρίς τα μικροπροβλήματα – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook