Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Nintendo Switch: Δωρεάν επισκευή του «drifting» στα χειριστήρια -Κοινή δράση Ελλάδας-Γερμανίας

«Η γενική διεύθυνση Αγοράς και Προστασίας Καταναλωτή της γενικής γραμματείας Εμπορίου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, από κοινού με τον γερμανικό Οργανισμό Περιβάλλοντος και υπό το συντονισμό της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ηγήθηκε κοινής δράσης κατά της εταιρείας Nintendo, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού δικτύου συνεργασίας των κρατών – μελών για την προστασία των καταναλωτών».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αυτό σημειώνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και προστίθεται ότι τον Απρίλιο του 2021 μετά τη γνωστοποίηση από την Ευρωπαϊκή Οργάνωση Καταναλωτών (BEUC) περίπου 25.000 παραπόνων από καταναλωτές στην Ευρώπη σχετικά με τεχνικά προβλήματα που οδηγούσαν στην πρόωρη απαξίωση των χειριστηρίων της κονσόλας παιχνιδιών «Nintendo Switch», η Ελλάδα συντόνισε κοινή δράση με τη Γερμανία, με βασικό αίτημα προς την εταιρεία Nintendo τη δωρεάν επισκευή τους.

Nintendo: Δωρεάν επισκευή του χειριστηρίου υπό όρους, ακόμη κι αν έχει λήξει η περίοδος εγγύησης

Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η Nintendo συμφώνησε τα χειριστήρια της κονσόλας παιχνιδιών «Nintendo Switch», που εμφανίζουν το λεγόμενο «drifting», να επισκευάζονται δωρεάν από τα κέντρα επισκευής της εταιρείας, ανεξάρτητα εάν το πρόβλημα οφείλεται σε ελάττωμα ή σε φθορά του χειριστηρίου. Η δωρεάν επισκευή θα ισχύει ακόμη και αν έχει λήξει η περίοδος εγγύησης του κατασκευαστή.

Τι είναι το «drifting» του χειριστηρίου

Το drift του χειριστηρίου ή του μοχλού είναι ένα φαινόμενο, κατά το οποίο κάποιος από τους μοχλούς του χειριστηρίου σταματά να λειτουργεί όπως προβλέπεται.

Μπορεί να είναι εκτός κέντρου και μπορεί να μην επανέρχεται όταν απελευθερώνεται, το οποίο σημαίνει ότι ο χαρακτήρας ή η κάμερα του παιχνιδιού μπορεί να κινείται χωρίς την εισήγηση του παίκτη ή μπορεί να έχετε ανακριβή στόχευση, λόγω ασταθούς εντοπισμού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Πηγή