Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Nisea: Η νέα εφαρμογή που θα αλλάξει τα δεδομένα για όσους ταξιδέψουν με πλοίο

Nisea: Η νέα εφαρμογή που θα αλλάξει τα δεδομένα για όσους ταξιδέψουν με πλοίο

Εδώ και λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε το Νisea, ένα νέο application που καινοτομεί και φιλοδοξεί να αλλάξει τα δεδομένα για όσους ταξιδέψουνε με πλοίο φέτος το καλοκαίρι.

Το Νisea δημιουργήθηκε από την ανάγκη τριών νέων να εξελίξουν τον τρόπο που ταξιδεύουμε με τα πλοία και συνδυάζει 3 βασικές λειτουργικότητες: αγορά εισιτηρίων, real time πληροφορία για τα δρομολόγια και αποθήκευση των εισιτηρίων.

Έτσι λοιπόν, μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να κλείσετε τόσο τα εισιτήρια σας, όσο και τα εισιτήρια της παρέας, αλλά και να πραγματοποιήσετε ταυτόχρονη αγορά εισιτηρίων για διαφορετικά δρομολόγια και από διαφορετικές εταιρίες. Μπορείτε, επίσης, να αποθηκεύσετε τα εισιτήρια σας έτσι ώστε όταν έρθει η μέρα να ταξιδέψετε, να μην ταλαιπωρηθείτε με τις αναζητήσεις των confirmation mails.

Το Nisea σάς δίνει, ακόμα τη δυνατότητα μέσα από την live tracking σελίδα του να βλέπετε σε real time τα δρομολόγια των πλοίων σε Αιγαίο, Ιόνιο και Αδριατική, τις ώρες άφιξης, το χρόνο καθυστέρησης εάν υπάρχει, ενώ σας παρέχει και γενικές πληροφορίες για τα πλοία με τα οποία θέλετε να ταξιδέψετε.

Σε λίγες μέρες αναμένεται και η νέα προσθήκη στην εφαρμογή, με την οποία θα μπορούν οι χρήστες να βρίσκουν και να κλείνουν δρομολόγια με ανταπόκριση για τα πιο απόμερα και άγονα νησιά.

Εάν λοιπόν σκοπεύετε να ταξιδέψετε σε νησί το καλοκαίρι μπορείτε να ξεκινήσετε να κανονίζετε τις διακοπές σας μέσα από το Νisea.

Γιατί, πλέον, ο πιο εύκολος τρόπος για να πάτε στο νησί είναι να κατεβάσετε το Νisea, εδώ.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή