Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Nokia 7 Plus και νέο Nokia 6, τα smartphones που μπορείτε να εμπιστεύεστε

Όταν η ζωή σας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις, υπάρχει πάντα κάποιος στον οποίο μπορείτε να βασιστείτε.

Όπως ο παιδικός σας φίλος που ήταν πάντα στο πλευρό σας, όταν τα βρίσκατε σκούρα στο σχολείο και όταν οι γονείς σας μάθαιναν τις αταξίες σας και σας έβαζαν τιμωρία. Μεγαλώνοντας, ήταν πάντα εκεί για να μοιραστούν μαζί σας ερωτικές απογοητεύσεις, χαρές και λύπες που ζούσατε.

Μοιραστείτε στιγμές με αυτούς που έχουν σημασία. Είτε είναι ο παιδικός σας φίλος είτε το smartphone που μπορείτε να εμπιστεύεστε.

Η Nokia λανσάρει τα smartphones 7 Plus και νέο Nokia 6, συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει.

Συνδυάζοντας καλαισθησία και ανθεκτικότητα, η Nokia απαντά αποφασιστικά στις νέες προκλήσεις της αγοράς smartphones. Η αξιοπιστία και η δεξιοτεχνία της HMD Global, του επίσημου εμπορικού αντιπροσώπου της Nokia αποτυπώνονται αριστουργηματικά στα δύο smartphones που ανταποκρίνονται εξαιρετικά στις σύγχρονες τεχνολογικές προκλήσεις.

Ομορφιά και δύναμη στο Nokia 7 Plus

Με την αξιόπιστη υπογραφή της HMD Global, το 7 Plus συνδυάζει εξαιρετική αντοχή και κομψή εμφάνιση.

Το smarthphone που υπόσχεται να αντέξει όλα όσα σας φέρνει η ζωή, διατηρώντας την ωραία του εμφάνιση, κατάφερε να ξεχωρίσει στη μεσαία κατηγορία κινητών.

Με οθόνη 6 ιντσών, διπλή κάμερα 12 ΜΡ και 13 ΜΡ με φακούς ZEISS των για απίστευτες λεπτομέρειες στις φωτογραφίες σας και με τηλεφακό για απίστευτο 2x οπτικό ζουμ αποτυπώστε την κάθε σας στιγμή και αποθηκεύστε την σε υψηλή ανάλυση στον απεριόριστο χώρο που σας προσφέρει το GooglePhotos.

Τραβήξτε υψηλής ποιότητας bothies δείχνοντας έτσι και τις δύο πλευρές της ιστορίας και χαρίστε «επαγγελματικό» αποτέλεσμα στις φωτογραφίες σας με τη νέα λειτουργία Pro Camera. Παράλληλα, με ένα πάτημα η οθόνη χωρίζεται στα δύο και έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε δύο εφαρμογές ταυτόχρονα.

nokia7plus

Είναι κατασκευασμένο από ενιαίο συμπαγές κομμάτι αλουμινίου σειράς 6000 εξασφαλίζοντας έτσι ιδιαίτερα υψηλή αντοχή στις φθορές, στις γρατζουνιές και στις πτώσεις. Ο… σκληροτράχηλος χαρακτήρας του εξισορροπείται με τον κομψό σχεδιασμό και τις διακριτικές του καμπύλες προσφέροντας εξαιρετικό κράτημα και καθαρή εμφάνιση.

Μέσα από το πρόγραμμα Android One ο χρήστης έχει την εμπειρία να χρησιμοποιεί το Android στην πιο καθαρή, γρήγορη και ελαφριά μορφή του ενώ παράλληλα έχει πρώτος τις πιο πρόσφατες αναβαθμίσεις με τις μηνιαίες ενημερώσεις ασφάλειας για τρία χρόνια και ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος για δύο χρόνια.

Με ισχυρό επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660 και μνήμη 4GB έχετε όλη την ισχύ που χρειάζεστε ενώ «αντέχει» έως και δύο ημέρες χωρίς φόρτιση.

nokia7plus

Ακόμη, όπου και αν βρίσκεστε, όποια και αν είναι η ένταση του ήχου, το Nokia 7 plus έχει 3 μικρόφωνα υψηλής ποιότητας, ικανά να αιχμαλωτίσουν και τον παραμικρό ήχο, με φοβερή καθαρότητα.

Νέο Nokia 6, ένα βήμα μπροστά

nokia6

Με υψηλής ποιότητας κατασκευή και κομψό σχεδιασμό το νέο Nokia 6 αποτελεί μια δυνατή επιλογή για την κατηγορία του.

Η Nokia κατάφερε με μεγάλη επιτυχία να δημιουργήσει ένα mid-range smarthphone που προσφέρει την εμφάνιση και την πολυτέλεια ακριβότερων συσκευών.

Με οθόνη 5.5 ιντσών και Android One, ενιαίο σώμα αλουμινίου σειρά 6000 και οθόνη από Corning Gorilla Glass 3 θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τις δυνατότητες της μεσαίας κατηγορίας.

nokia6

Εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon™ 630, 3GB μνήμη RAM και 32GB χώρο αποθήκευσης εξασφαλίζετε πιο γρήγορη φόρτωση των εφαρμογών και απολαμβάνετε παιχνίδια υψηλής ποιότητας και σας παρέχει τη δυνατότητα για bothie.

Διαθέτει αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και όσο για τις κάμερες το νέο Nokia 6 είναι εξοπλισμένο με μπροστινή 8MP με ευρυγώνιο φακό, πίσω κάμερα 16ΜΡ με οπτικά ZEISS και φλας διπλής τονικότητας και σας δίνει τη δυνατότητα να τραβάτε φωτογραφίες υψηλής ποιότητας για να τη μοιράζεστε με τους φίλους σας.

Ακόμη, αποτυπώνετε ό,τι συμβαίνει με τη μπροστά και την πίσω κάμερα ταυτόχρονα και το ανεβάζετε σε «ζωντανή μετάδοση» στο λογαριασμό σας στο Facebook ή στο YouTube. Διαθέτει επίσης γρήγορη φόρτιση καθώς σε μόλις 30 λεπτά φορτίζετε το 50% της μπαταρίας του.

localStorage.clear();


Πηγή