Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Πώς θα μπορούσε να μοιάζει το iPhone 7 σε σκούρο μπλε χρώμα

Πώς θα μπορούσε να μοιάζει το iPhone 7 σε σκούρο μπλε χρώμα

Οι νέες φήμες για την καινούρια συσκευή της Apple

Μια νέα πληροφορία έρχεται να προστεθεί στο μακρύ κατάλογο με τις φήμες για το επερχόμενο νέο μοντέλο της iPhone.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Apple ενδεχομένως να αντικαταστήσει τη χαρακτηριστική γκρι απόχρωση της συσκευής με ένα μπλε σκούρο χρώμα. Η φήμη έρχεται από το ιαπωνικό blog με ειδήσεις για την Apple, Macotara, το οποίο κατά καιρούς έχει επιβεβαιωθεί σε διάφορα σενάρια και αναφορές που έχει κάνει σχετικά με την Apple.

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το blog, δηλαδή έναν προμηθευτή από την Κίνα, το γκρι χρώμα μπορεί να αντικατασταθεί από το μπλε και να κυκλοφορήσει μαζί με τα άλλα χρώματα, δηλαδή το ασημί, το χρυσό και το ροζ, δημιουργώντας 4 χρωματικές επιλογές που θα είναι διαθέσιμες κατά το λανσάρισμα.

Το να μην υπάρχει η γκρι απόχρωση μπορεί να είναι μια απογοήτευση για αρκετούς χρήστες, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ιδιαίτερα για όσους προτιμούν τα σκούρα χρώματα, όπως επίσης και το μαύρο. Ήδη, λοιπόν έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες για το πώς θα μπορούσε να μοιάζει το νέο iPhone 7 αν πράγματι γινόταν μια τέτοια χρωματική επιλογή.

Όσον αφορά τα άλλα χαρακτηριστικά που λέγεται ότι θα υπάρχουν, κάποια μένουν αμετάβλητα και που θα αλλάξουν. Η οθόνη του iPhone 7 λέγεται ότι δεν θα διαφέρει από το iPhone 6S, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα υπάρχει καμπύλη του γυαλιού ελαφρώς στις άκρες. Στις φωτογραφίες που θα δείτε, ειδικοί έχουν προσαρμόσει το πώς μπορεί να φαίνεται το iPhone 7 και το iPhone 7 Plus σε μπλε χρώμα και με τις δύο κάμερες στην πίσω πλευρά τους, πράγμα που αποτελεί μια ακόμη φήμη για τη νέα συσκευή. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε πόσα από αυτά θα επιβεβαιωθούν ή θα διαψευστούν…

iphoneblue2iphoneblue3iphoneblue4iphoneblue5

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr