Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Stay Connected: Η Huawei συνεργάζεται με την πλατφόρμα ekiosky’s

Stay Connected: Η Huawei συνεργάζεται με την πλατφόρμα ekiosky’s

Με γνώμονα τη διευκόλυνση των καταναλωτών, η Huawei ανοίγει ένα νέο κανάλι εξυπηρέτησης πελατών, διαθέτοντας επιλεγμένα προϊόντα της στην αλυσίδα καταστημάτων και ηλεκτρονική πλατφόρμα ekiosky’s. Από 21 Απριλίου, οι καταναλωτές θα μπορούν να τα αναζητήσουν τόσο στα καταστήματα λιανικής Kiosky’s Convenience Stores όσο και στο online store ekioskys.gr με απόλυτη ασφάλεια και άμεση παράδοση από 20 έως 60 λεπτά!

Καθώς αυξάνονται οι απαιτήσεις της εργασίας από το σπίτι και η ανάγκη συνεχούς επικοινωνίας και μόνιμης διασύνδεσης γίνεται  απαραίτητη προϋπόθεση, η Huawei έχει πρωταρχικό της μέλημα την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών και τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους με κάθε δυνατό τρόπο. Προς αυτήn την κατεύθυνση, διευρύνει το δίκτυο συνεργατών της με την προσθήκη του ekiosky’s, μιας ταχέως αναπτυσσόμενης πλατφόρμας, που προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία ολοένα και εμπλουτίζεται προκειμένου να καλύψει όσο το δυνατόν περισσότερες καθημερινές ανάγκες, από είδη περιπτέρου, σνακ, τρόφιμα και καφέ μέχρι είδη οικιακής χρήσης και προσωπικής φροντίδας.

Έχοντας επίγνωση των νέων αγοραστικών τάσεων της εποχής που οδηγούν ολοένα και περισσότερους πολίτες σε λύσεις 24ωρου delivery, η Huawei προχωρά στη νέα αυτή συνεργασία, εξασφαλίζοντας άμεσες παραγγελίες και παραδόσεις επιλεγμένων προϊόντων της, επτά ημέρες την εβδομάδα, από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.

Σε μία προσπάθεια της Huawei να ανταποκριθεί στις νέες συνθήκες της αγοράς, όπως αυτές διαμορφώνονται κατά την περίοδο που διανύουμε, από 21 Απριλίου, πλέον και στα ekiosky’s θα μπορέσετε να αναζητήσετε επιλεγμένα προϊόντα της Huawei

Ενώνοντας δυνάμεις, η Huawei και το ekiosky’s φέρνουν την τεχνολογία στην πόρτα του σπιτιού σας, τη στιγμή που τη χρειάζεστε, και σας προσφέρουν ένα γρήγορο και άμεσο τρόπο να αποκτήσετε τα σύγχρονα και, πλέον, απολύτως απαραίτητα εργαλεία που θα κάνουν αυτομάτως την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και αποδοτική.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI ή τα εξής links:

Facebook:

Instagram

YouTube




Πηγή