Δευτέρα , 8 Αύγουστος 2022
Tο «ΗΟΝΟR Life, Stay at Home!» είναι γεγονός! - Με προσφορές, δώρα και πολλές εκπλήξεις

Tο «ΗΟΝΟR Life, Stay at Home!» είναι γεγονός! – Με προσφορές, δώρα και πολλές εκπλήξεις

Από τη Δευτέρα 6 Απριλίου και μέχρι 19 Aπριλίου 2020 στο πλαίσιο του «HONOR Life, Stay at home» η HONOR προχωρά για πρώτη φορά σε μια μεγάλη σειρά προσφορών, τόσο σε νέα προϊόντα όπως το HONOR MagicBook 14 -το νέο laptop της εταιρίας- όσο και στα
υπόλοιπα προϊόντα τεχνολογίας: smartphones και wearables.

Πιο συγκεκριμένα, μέχρι τις 19 Απριλίου, η HONOR προσφέρει έως και -35% φθηνότερα αγαπημένα smartphones, για να επικοινωνούμε με τους δικούς μας ανθρώπους. Το εντυπωσιακό HONOR 10 Lite με FullView οθόνη 6.21 ιντσών FHD+ και μπροστινή κάμερα 24 MP μπορεί να γίνει δικό σου από 229 ευρώ, τώρα με 149 ευρώ. Το αγαπημένο HONOR 8Α σε περιμένει σε super τιμή από 159 ευρώ στα 109 ευρώ, το HONOR 8S από 139 ευρώ στα 99 ευρώ και το HONOR 7S από 119 ευρώ, μόνο 79 ευρώ.

Επιπρόσθετα, αναγνωρίζοντας την ανάγκη για εργασία από το σπίτι, η HONOR προσφέρει το ολοκαίνουριο HONOR MagicBook 14 ιντσών –το νέο business laptop της εταιρίας– από 629 ευρώ στα 549 ευρώ (δείτε το εδώ) και το οποίο διατίθεται αποκλειστικά στον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ. Το HONOR MagicBook 14 έχει μπαταρία μεγάλης διάρκειας που κρατάει μέχρι και 10 ώρες αδιάκοπης χρήσης. Το νεανικό του design, αλλά και ο εξαιρετικά ελαφρύς και λεπτός σχεδιασμός του το καθιστούν το καλύτερο value for money laptop στην κατηγορία του!

Μέσα από την ενέργεια «HONOR Life, Stay at home», η HONOR διαθέτει φθηνότερα και τα νέα smartwatches HONOR Magic Watch 2, με έκπτωση από 199 ευρώ στα 179 ευρώ. To ΗΟΝΟR Magic Watch 2 έχει διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 14 ημέρες με μια μόνο φόρτιση και 15 διαφορετικά προγράμματα fitness, τα οποία προσαρμόζονται ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών.

Η HONOR, στο πλαίσιο του «HONOR Life, Stay at home», θα ανακοινώσει τις προσεχείς ημέρες νέες συνεργασίες που έρχονται να δώσουν επιπλέον αξία και να τιμήσουν τη σχέση εμπιστοσύνης που έχει χτίσει με τον Έλληνα καταναλωτή.


Πηγή