Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Τα δέκα καλύτερα tablet της αγοράς

Τα δέκα καλύτερα tablet της αγοράς

Επιλέξτε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε κάποια ταμπλέτα, σίγουρα θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία στην αγορά, είτε προτιμάτε iOS, είτε Android ή Windows, σε όλα τα μεγέθη και με ποικιλία χαρακτηριστικών.Τα καλύτερα πάντως που κυκλοφορούν στην αγορά αυτό το διάστημα, σύμφωνα με το Business Insider, είναι τα εξής:

10. Nvidia Shield Tablet

Το Nvidia’s Shield Tablet είναι σχετικά φτηνό και ιδανικό για όσους θέλουν να παίζουν παιχνίδια.

9. Microsoft Surface Pro 3

Η Microsoft ισχυρίζεται ότι μέσα στο Surface Pro 3 έχει στριμώξει όλη την υπολογιστική ισχύ ενός λάπτοπ.

8. Google Nexus 7 (2013)

Μπορεί να είναι παλαιότερο μοντέλο, ωστόσο αποτελεί μια ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα φτηνό, λεπτό Android tablet και καλή οθόνη.

7. Sony Xperia Z2 Tablet

Η ταμπλέτα Xperia Z2 της Sony έχει πολύ καλή οθόνη και ακόμη πιο λεπτή από την πρώτη γενιά των iPad Air. Επιπλέον, είναι αδιάβροχη και δε θα ανησυχείτε αν σας πέσουν μερικές σταγόνες επάνω.

6. Amazon Kindle Fire HDX 8.9 (2014)

Το τελευταίο full-sized tablet της Amazon είναι ιδανικό για ανάγνωση και διασκέδαση. Ωστόσο, καθώς αποτελεί μέρος της σειράς Fire, πρέπει να γνωρίζετε ότι οι χρήστες έχουν πρόσβαση μόνο στο app store της Amazon και δε θα μπορείτε να κατεβάσετε εφαρμογές από το Google Play Store.

5. Google Nexus 9

Η νέα ταμπλέτα της Google έχει πάρα πολύ καλή οθόνη, υψηλής ευκρίνειας και πολύ καλό σχεδιασμό.

4. Samsung Galaxy Tab S



Η ταμπλέτα Galaxy Tab S είναι μία από τις καλύτερες Android ταμπλέτες που μπορείτε να αγοράσετε. Ειδικοί αναφέρουν ότι διαθέτει την καλύτερη οθόνη, από οποιαδήποτε άλλη ταμπλέτα που υπάρχει διαθέσιμη σήμερα.

3. iPad mini 2

Παρότι το iPad mini 2 είναι λίγο απαρχαιωμένο, εξακολουθεί να είναι μέχρι σήμερα ένα από τα καλύτερα iPads της Apple, ενώ είναι και πιο οικονομικό από το iPad mini 3.

2. iPad Air

Η πρώτη γενιά iPad Air της Apple είναι από τις πιο λεπτές, γρήγορες και ισχυρές ταμπλέτες που υπάρχουν. Αν δε σας ενδιαφέρει να αγοράσετε το τελευταίο μοντέλο, τότε το iPad Air είναι η ιδανική επιλογή.

1. iPad Air 2

Η Apple κατάφερε να κάνει το νεότερο iPad της ακόμη πιο λεπτό και γρήγορο από το τελευταίο. Επιπλέον, το Air 2 διαθέτει Touch ID, που σημαίνει ότι μπορείτε να ξεκλειδώσετε την ταμπλέτα σας απλά κρατώντας τον αντίχειρα επάνω από το home button

Πηγή: Τα δέκα καλύτερα tablet της αγοράς – iTech News
Follow us: itechnews.gr on Facebook