Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
To όραμα για έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της HUAWEI γίνεται πραγματικότητα

To όραμα για έναν κόσμο εξυπηρετούμενο από το οικοσύστημα συσκευών και εφαρμογών της HUAWEI γίνεται πραγματικότητα

Ζούμε σε έναν κόσμο που η τεχνολογία καλύπτει κάθε φάσμα της καθημερινής, επαγγελματικής και προσωπικής μας ζωής. Καθημερινά χρησιμοποιούμε smartphones, laptops, tablets, wearables αλλά τα συναφή αξεσουάρ που μας επιτρέπουν να επωφελούμαστε από όλες αυτές τις τεχνολογίες στο έπακρο.

Οι ανάγκες μας όμως δεν σταματούνε και συνεχώς εξελίσσονται καθιστώντας αναγκαία και την παράλληλη εξέλιξη των τεχνολογικών υπηρεσιών και των εταιρειών που μας τις παρέχουν. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η HUAWEI, η Νο1 εταιρία στα smartphones δεν επαναπαύεται, συνεχώς εξελίσσεται, αφουγκράζεται την κοινωνία και προσφέρει hiend συσκευές που απαντούν στα «θέλω» των καταναλωτών, διευρύνοντας συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της και συνοδεύοντας την με απόλυτη συνδεσιμότητα, ευκολίες και τις ανάλογες υπηρεσίες.

Προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των καταναλωτών έχει δημιουργήσει ένα ολόκληρο οικοσύστημα που περιλαμβάνει τα top προϊόντα της αγοράς (smartphones, tablets, laptops, αξεσουάρ και wearables) τα οποία ξεχωρίζουν για την άριστη απόδοσή τους, το ξεχωριστό design τους και μέσω προηγμένου συστήματος συνδεσιμότητας διακρίνονται και για την ευκολία χρήσης.

Μάλιστα, σε κάθε προϊοντικό τομέα που δραστηριοποιείται η εταιρεία είτε πρόκειται για smartphones, laptops, wearables και αξεσουάρ, είτε για καινοτόμα προϊόντα όπως το αναδιπλούμενο smartphone Mate Xs ή το MatePad Pro που προσφέρει μέγιστη φορητότητα και λειτουργικότητα, η Huawei διαπρέπει και τα προϊόντα της κατακτούν τις πρώτες θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών παγκοσμίως αλλά και στην Ελλάδα και βραβεύονται από παγκόσμιους οργανισμούς.

Πιο συγκεκριμένα το νέο Huawei P40 χάρη στις εξαιρετικές του επιδόσεις βραβεύτηκε για την εκπληκτική  τετραπλή Leica Ultra Vision κάμερα του (βραβείο tipa, DXO mark) που επιτρέπει να απαθανατιστεί με άνεση ό,τι βλέπουμε, οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας και νύχτας.

Τα βραβευμένα smartphones της εταιρείας διακρίνονται για τις πρωτοποριακές φωτογραφικές προδιαγραφές τους, ενώ η Huawei αξιοποίησε την τεχνογνωσία της στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της κατασκευής smartphones και μπήκε δυναμικά και στην αγορά των φορητών υπολογιστών, όπου και έσπασε όλα τα ρεκόρ, με τα προϊόντα της να σκαρφαλώνουν στην κορυφή των πωλήσεων και να έχουν ξεπουλήσει ήδη από τα pre orders.

Το αποτέλεσμα είναι να καλύπτει όλες τις καθημερινές ανάγκες του καταναλωτή, προσφέροντάς του ολιστική εμπειρία συνδεσιμότητας, καθώς ο χρήστης μπορεί να συνδέει τις δύο συσκευές με ένα άγγιγμα και να δουλεύει σε ένα περιβάλλον εύκολα, άνετα και γρήγορα.

Το ολοκληρωμένο οικοσύστημα της Huawei συνεχώς μεγαλώνει και προσφέρει στους καταναλωτές πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα. Μέσα από το κατάστημα εφαρμογών, Huawei AppGallery, το οποίο θα γίνει σύντομα ένα από τα 3 κορυφαία στον κόσμο, οι χρήστες έχουν στην κατοχή τους μία ανοιχτή πύλη για πρόσβαση στον κόσμο των εφαρμογών και των υπηρεσιών που προσφέρει ελευθερία, επιλογή και ευελιξία. Πρόκειται για ένα ανοιχτό κατάστημα εφαρμογών που διασφαλίζει την ιδιωτικότητα και ασφάλεια των χρηστών και παρέχει ποικιλία premium και τοπικών εφαρμογών.

Από την άλλη, εφαρμογές όπως το HuaweiMusic προσφέρουν καταπληκτικά οφέλη σε όλους τους χρήστες των Mobile Services. Η μουσική υπηρεσία της Huawei, προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 50 εκατομμύρια τραγούδια και μια σειρά δυνατοτήτων και λειτουργιών που βελτιστοποιούν την εμπειρία ακρόασης

Η Huawei, συνεχίζει να καινοτομεί και να πρωτοπορεί και σε τοπικό επίπεδο. Οι συνεργασίες και οι συνέργειες είναι το μέλλον και η Huawei φέτος το καλοκαίρι παρουσιάζει ένα ασυναγώνιστο πακέτο προσφορών που καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Ανάμεσα στις καλοκαιρινές προσφορές της εταιρείας θα βρει κανείς μοναδικές προσφορές σε τελευταίας τεχνολογίας smartphones, λάπτοπ, τάμπλετ και gadgets.

Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών προσφορών, η Huawei κάνει δώρο τον ΦΠΑ στις νέες συσκευές Huawei AG (P40 Pro, P40, P40 lite, P40 lite e και Y5P) για να αποκτήσεις φέτος το καλοκαίρι τα κορυφαία smartphone της αγοράς.

Στο επίκεντρο του μεγάλου καλοκαιρινού πακέτου προσφορών βρίσκεται το κατάστημα εφαρμογών HUAWEI AppGallery, το οποίο προσφέρει στους χρήστες AG συσκευών:

  • Δωρεάν καφέ για μία εβδομάδα μέσω της εφαρμογής efood.
  • Μετακινήσεις με ταξί με κέρδος 15 ευρώ μέσω της εφαρμογής Taxiplon Passenger.
  • Έκπτωση πάρκιγκ έως και 20 φορές μέσω της εφαρμογής ParkAround.
  • Έίδη supermarket με έκπτωση σε 3 παραγγελίες μέσω της εφαρμογής e-Fresh. 
  • 12 δωρεάν πίτσες μέσω της εφαρμογής της Domino’s Pizza
  • Δωρεάν 6 μήνες της εφαρμογής HUAWEI Music.
  • Δωρεάν 12μηνη συνδρομή στο HUAWEI Cloud με δώρο 50GΒ για τα P40 & P40 Pro και 15GΒ για τα P40 Lite, P40 Lite E και Y5P. 

Στο καλοκαιρινό πακέτο προσφορών της Huawei συγκαταλέγονται και οι υπηρεσίες επισκευής. Με εκπτώσεις σε επισκευές που αφορούν:

  • 15% έως 61% έκπτωση σε επισκευές που αφορούν αντικατάσταση οθόνης ή / και πλακέτας
  • 40% έκπτωση  σε υψηλής ποιότητας προστατευτικά φιλμ οθόνης και πλάτης με επιλογή σχεδίου (για το φιλμ της πλάτης)

Ενώ κάθε Παρασκευή οι πελάτες λιανικής που θα επισκεφτούν τα επισκευαστικά θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν δώρο έκπληξη, μετά την ολοκλήρωση της επισκευής.

Συνεργαζόμενα επισκευαστικά

  •  Athens HUAWEI Customer Service Center Athens
  •  Athens TS Solutions
  •  Patra Bakogiannis & SIA
  •  Agrinio Bakogiannis & SIA

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τεχνολογικό οικοσύστημα της Huawei αλλά και λεπτομέρειες γύρω από τις καλοκαιρινές προσφορές πατήστε εδώ.


Πηγή