Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

To AI αναβαθμίζει την εμπειρία ψυχαγωγίας στη Novibet

Η τεχνητή νοημοσύνη μπαίνει όλο και περισσότερο στην καθημερινότητά μας, απλοποιώντας σύνθετες διαδικασίες και δρώντας, παράλληλα, καταλυτικά στην αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Η μετάβαση στην εποχή της αυτοματοποίησης και των συνεχώς αναδυόμενων τεχνολογικών μεταβολών φέρνει την τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ) στο επίκεντρο.

Το AI περιορίζει το περιθώριο του ανθρώπινου λάθους και αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τους σύγχρονους οργανισμούς και την επίτευξη της μέγιστης δυνατής αποδοτικότητας. Έρχεται πλέον στο προσκήνιο η απαλλαγή από χρονοβόρες ασχολίες, με το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται σε περισσότερο ποιοτικό προσωπικό χρόνο. Ένα από τα χαρακτηριστικότερα παραδείγματα δεν είναι άλλο από την ψυχαγωγία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Με την ταχύτητα της καθημερινότητας να αυξάνεται συνεχώς, αυτό που όλοι ζητούν από τον ελεύθερο χρόνο τους είναι να τον αξιοποιούν χωρίς περισπασμούς. Το ίδιο ισχύει και στον κλάδο της διαδικτυακής ψυχαγωγίας, ειδικά στο online gaming, όπου η απρόσκοπτη προσωποποιημένη εμπειρία είναι το βασικό ζητούμενο.

Σε αυτή την κατεύθυνση σημαντικά βήματα καινοτομίας έχει κάνει η Novibet με την πρωτοποριακή υπηρεσία AI chatbot, που στους πρώτους κιόλας μήνες λειτουργίας της -το πρώτο τρίμηνο του 2024- έχει συμβάλει στην άμεση επίλυση περισσότερων από 525.000 chats αιτημάτων πελατών!

Ο ψηφιακός βοηθός της Novibet, ο οποίος είναι ενεργός σε web & native apps σε 9 χώρες και διαθέσιμος σε 5 γλώσσες, είναι αποτέλεσμα της πρόσφατης σύμπραξης της Novibet με τη helvia.ai, στο πλαίσιο του πρώτου μεγάλης κλίμακας έργου GenAI για Customer Experience στην Ελλάδα.

Ήδη, από τους πρώτους μήνες λειτουργίας του το AI chatbot της Novibet έχει καταφέρει να αφήσει το αποτύπωμά του, καθώς μέσα από την αυτοματοποίηση στην υποστήριξη του πελάτη, η εμπειρία διασκέδασης αναβαθμίζεται σημαντικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο νέος βοηθός τεχνητής νοημοσύνης της Novibet χρησιμοποιεί αναγνώριση και επεξεργασία φυσικής γλώσσας και deep learning (Large Language Models), ώστε να παρέχει στους χρήστες γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις στα ερωτήματά τους, δημιουργώντας έτσι μια εμπειρία ψυχαγωγίας, όπου η διασκέδαση είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής!

To AI chatbot της Novibet έχει έρθει για να μείνει, με τη συμβολή του να αναμένεται καθοριστική για την υπόλοιπη χρονιά.

Το 2024, βάσει προβλέψεων, τα chats των πελατών αναμένεται να ξεπεράσουν τα 6 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση μεγαλύτερη του 80% συγκριτικά με το 2023.

Στρατηγικός στόχος της Novibet αποτελεί η πλήρης διασύνδεση του ψηφιακού βοηθού με τα εσωτερικά συστήματα της εταιρείας, ώστε να εξασφαλίζεται κάθε στιγμή η αδειάλειπτη εμπειρία παιχνιδιού.

Κύριος στόχος των εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης σε κάθε πεδίο της καθημερινότητας δεν είναι άλλος από την αποδέσμευση πολύτιμου χρόνου.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το AI chatbot αποτελεί σημαντικό στρατηγικό πλεονέκτημα της Novibet, το οποίο συμβάλλει καθοριστικά στη λειτουργική της αριστεία (operational excellence), η οποία αποτελεί βασικό στόχο της εταιρείας. Παράλληλα, ενισχύει την παροχή υποδειγματικής υποστήριξης στους πελάτες με ταχύτατους χρόνους ανταπόκρισης και υψηλής ποιότητας και ακρίβειας απαντήσεις.

Μάθε περισσότερα για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη Novibet στο careers.novibet.com.


Πηγή