Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Το iPhone 6s θα έχει μια 5MP FaceTime κάμερα, 12MP πίσω κάμερα με δυνατότητες 4K βίντεο

Το iPhone 6s θα έχει μια 5MP FaceTime κάμερα, 12MP πίσω κάμερα με δυνατότητες 4K βίντεο

Αυτή την χρονία η “S” αναβάθμιση του iPhone 6 και 6 Plus θα έχει σημαντικές αλλαγές και μάλιστα στον τομέα της κάμερας της συσκευής όπως αναφέρει ο πάντα έγκυρος John Gruber σήμερα. Σε αυτή του την δήλωση συνηγορούν και μια σειρά από φήμες για κάτι τέτοιο που θέλουν την Apple να παρουσιάζει μια οπίσθια κάμερα στα 12 MP.

Σήμερα μάλιστα έγγραφα έκαναν την εμφάνιση τους στο Weibo που υποδεικνύουν πως πέρα από το παραπάνω η εν λόγω κάμερα θα έχει και την δυνατότητα λήψεων 4K βίντεο.

Αν κάτι τέτοιο επαληθευτεί αυτόματα τα iPhone 6s και 6s Plus θα γίνουν οι πρώτες συσκευές της Apple που θα εισάγουν τους χρήστες σε αυτής της υψηλής ανάλυσης βίντεο.

Σε άλλα φημολογούμενα χαρακτηριστικά έχουμε 30% ταχύτερο Touch ID αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, μια νέα χρωματική έκδοση της συσκευής με ροζ αλουμίνιο στο οπίσθιο σασί και λευκό στο μπροστά, μια 5 MP FaceTime κάμερα και τέλος έναν διαφορετικό φακό στο πίσω μέρος της συσκευής.

Weibo-iPhone-6s-Documents-800x483

Τα κείμενα που διέρρευσαν και μπορείτε να δείτε παραπάνω εμφανίζουν πως τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus έχουν την κωδική ονομασία “N66” και “N71,”.

Πέρα από την δυνατότητα λήψεων 4Κ η κάμερα στα επόμενα iPhone φημολογείται πως θα έχει και την ικανότητα slow-motion βίντεο στα 240 frames το δευτερόλεπτο,

Τα κείμενα που διέρρευσαν θεωρητικά δόθηκαν στην δημοσιότητα από έναν υπάλληλο της Foxconn και αμέσως μετά την δημοσιοποίηση τους κατέβηκαν δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη βάση πως πρόκειται για κάτι το οποίο είναι αυθεντικό.

Τέλος να αναφέρουμε πως πέρα από τις σημαντικές αλλαγές στην κάμερα αναμένουμε τα επερχόμενα iPhones να έχουν τον επόμενης γενιάς επεξεργαστή A9 με 2 GB RAM, την ενσωμάτωση της Force Touch τεχνολογίας καθώς και ένα νέο χρωματισμό που αναφέραμε παραπάνω.

Η παραγωγή τους αναμένεται πως θα ξεκινήσει τον Αύγουστο.

 

 

 

 

 

Πηγή: appleworldhellas.com