Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
To laptop με την μπαταρία που αντέχει μέχρι και 23 ώρες!

To laptop με την μπαταρία που αντέχει μέχρι και 23 ώρες!

Η Samsung ανακοίνωσε μόλις το Galaxy Book S, ένα εξαιρετικά ελαφρύ laptop (μόλις 960 γραμμάρια) που φορά τον 8πύρηνο επεξεργαστή Snapdragon της Qualcomm.

Η έμφαση δόθηκε εδώ στον χρόνο ζωής της μπαταρίας παρά στις επιδόσεις, αν και η Samsung ισχυρίζεται πως ο ανασχεδιασμένος επεξεργαστής της Qualcomm δίνει στο Galaxy Book S «40% περισσότερη επεξεργαστική δύναμη, 80% καλύτερα γραφικά και επιπρόσθετες δυνατότητες μνήμης» σε σχέση με το Galaxy Book 2.

Το καλύτερο χαρακτηριστικό του είναι φυσικά αυτή η μπαταρία των 42Wh, για την οποία η Samsung ορκίζεται ότι μπορεί να αναπαράγει βίντεο ακόμα και για 23 συναπτές ώρες!

Το 13,3 ιντσών Galaxy Book S θα κυκλοφορήσει στην αγορά το φθινόπωρο «σε επιλεγμένες αγορές» και δύο εκδόσεις (256GB και 512GB). «Μοιάζει με laptop, αλλά έχει το άρωμα του smartphone», μας λέει χαρακτηριστικά η Samsung για το νέο και δυνατό της laptop που τρέχει Windows 10, έχει 8GB RAM, κάμερα 720p HD, οθόνη αφής (FHD TFT 16:9) και αισθητήρα δαχτυλικού αποτυπώματος, η μπαταρία του, η φορητότητα και η συνδεσιμότητά του προσιδιάζουν όμως σε smartphone.

Όσο για την προτεινόμενη τιμή του, η Samsung μίλησε για 999 δολάρια (890 ευρώ)…

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή