Σάββατο , 27 Ιούλιος 2024

To Sonos Beam θα μεταγράψει τον ήχο της τηλεόρασης σε σινεμά

Ψάχνεις το κατάλληλο audio boost για την smart οθόνη σου; Στο βρήκαμε.

Ποιότητα ήχου, Dolby Atmos και εύκολο στη ρύθμιση. Είναι συμβατό με άλλα προϊόντα Sonos για πιο στιβαρό σύστημα; Φυσικά. Κάπως έτσι το Sonos Beam πρώτης γενιάς, που υπήρξε ένα από τα αγαπημένα μας από τότε που έφτασε το 2018, είχε μόνο μία έλλειψη. Το Dolby Atmos που το είδαμε στο μοντέλο του 2021 – ακόμα και  αν τα ηχεία του δεν διέθεταν  upward-firing, ιδιαίτερα χρήσιμο για την ακουστική στο χώρο.  

Το Sonos Beam ωστόσο καταφέρνει να κάνει τα πράγματα να φαίνονται πιο κατευθυντικά τροποποιώντας το χρονισμό και τη συχνότητα του ήχου αντί να προσθέτει περισσότερα προγράμματα οδήγησης. Εξακολουθεί να έχει μόνο τη μία θύρα HDMI, που σημαίνει ότι δεν θα συνδεθείς απευθείας με κονσόλα παιχνιδιών ή αποκωδικοποιητή.

 

 

Σημαίνει επίσης ότι εάν έχετε μια παλαιότερη τηλεόραση με οπτικό βύσμα, θα χρειαστείς σίγουρα αντάπτορα. Το Beam είναι σταθερή αξία που λύνει πολλά προβλήματα στο σαλόνι σου.

 Δεν είναι μόνο ένα ικανό soundbar μπάρα ήχου,  αλλά προσφέρεται και σε λογική τιμή καθώς και μία σειρά από smart choices για το σπίτι.


Πηγή