Δευτέρα , 29 Απρίλιος 2024

Viral το βίντεο ζευγαριού: «Ανακαλύψαμε μετά από 3 χρόνια γάμου ότι είμαστε ξαδέλφια»-Γιατί δεν τους πιστεύουν

Την αποκάλυψη πως είναι ξαδέρφια, κάτι που ανακάλυψαν μετά από τρία χρόνια γάμου, έκανε ένα ζευγάρι, με τους χρήστες των social όμως, πέρα από την έκπληξή τους, να είναι δύσπιστοι.

Η Τάιλι και ο Νικ Γουότερς, από τη Γιούτα, δημοσιεύουν τακτικά στο TikTok για τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένου ενός βίντεο που έχει γίνει πλέον viral και αποκάλυψε πως είναι συγγενείς.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Viral βίντεο: «Μόλις μάθαμε ότι είμαστε ξαδέρφια»

«Πάνω από τρία χρόνια γάμου και μόλις μάθαμε ότι είμαστε ξαδέρφια» έγραφε το βίντεο, το οποίο μέχρι στιγμής έχει προβληθεί πάνω από 5,7 εκατομμύρια φορές. «Μακάρι να αστειευόμασταν» πρόσθεσε το ζευγάρι.

Η σοκαριστική αποκάλυψη άφησε άναυδους άλλους χρήστες των social media με χιλιάδες σχόλια από κάτω. «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό» έγραψε ένας άναυδος TikToker, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Δεν κάνατε οικογενειακές συγκεντρώσεις;» προφανώς με την απορία πώς δεν είχαν συναντηθεί στο παρελθόν όλοι μαζί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Άλλοι χρήστες μοιράστηκαν τις δικές τους ιστορίες γάμου. «Το ίδιο συνέβη και σε εμάς» έγραψε κάποιος. «Παντρευτήκαμε πριν από τρία χρόνια, κάναμε παιδί και μετά μάθαμε ότι είμαστε πέμπτα ξαδέρφια». «Σχεδόν όλοι όσοι ξέρω στη Γιούτα είναι ξαδέρφια μου με κάποιο τρόπο» σχολίασε ένας ακόμη.

Κάποια άλλη πρόσθεσε: «Γι’ αυτό η μαμά μου θέλει να ξέρει με ποιον βγαίνω, ώστε να μου πει εάν είμαστε συγγενείς ή όχι, επειδή έχω μεγάλη οικογένεια».

Τι σκοπεύει να κάνει το ζευγάρι; Θα χωρίσει ή όχι;

Σε ένα επόμενο βίντεο, το ζευγάρι δήλωσε πως δεν σκοπεύει να χωρίσει. Το κλιπ διάρκειας 8 δευτερολέπτων τους έδειχνε να χορεύουν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Τάιλι και ο Νικ αποκάλυψαν ακόμη σε ένα ακόμη βίντεο πως έχουν επίσης την ίδια ημέρα γενέθλια και πως τους έχουν πει στο παρελθόν ότι μοιάζουν.

Γιατί δεν πείθονται οι χρήστες των social;

Ωστόσο, η υπεκφυγή τους γύρω από τις πολλές ερωτήσεις σχετικά με το πόσο στενοί συγγενείς είναι, έχει κάνει αρκετούς να αμφισβητούν την ιστορία τους. «Δηλαδή δεν είστε καν ξαδέρφια, απλά κυνηγάτε τα likes» έγραψε ένας δύσπιστος χρήστης. «Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει μαι εξήγηση, αφού έχουν συγκεντρώσει όσες περισσότερες προβολές μπορούν» συμφώνησε ένας άλλος.

Οι ίδιοι πάντως έχουν αποκαλύψει ακόμη πώς ακριβώς ανακάλυψαν την συγγένειά τους ούτε έχουν μοιραστεί ποια είναι η σχέση τους μεταξύ τους.


Πηγή