Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

vivo Y76 5G-Ποτέ η επικοινωνία σας δεν ήταν τόσο ζωντανή!

Είστε έτοιμοι να ζήσετε την πιο εμπνευσμένη και γεμάτη εκπλήξεις εμπειρία επικοινωνίας; Το απόλυτο smartphone ήρθε από το μέλλον και σας περιμένει να το ανακαλύψετε!

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το νέο πανίσχυρο vivo Y76 5G είναι σίγουρο ότι θα σας ενθουσιάσει. Έχει όλα όσα ζητάτε από το επόμενό σας κινητό τηλέφωνο, ίσως και κάτι παραπάνω. Εύχρηστο και ανατρεπτικά δημιουργικό, ήρθε για να κάνει τη ζωή σας ακόμη πιο εύκολη και ευφάνταστη! Με στυλ, άποψη και υψηλή αισθητική, συνδυάζει ιδανικά τεχνολογία και design, ακόμη και για τους πιο απαιτητικούς!

Κορυφαία ταχύτητα και εμφάνιση

Η οθόνη του θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα, μιας και η αναλογία ως προς το σώμα της συσκευής αγγίζει το 90,6% με 20:9 Aspect Ratio & 460 NIT φωτεινότητα. Τα χρώματα Cosmic Aurora και Midnight Space θα κάνουν και το δικό σας στυλ να μαγνητίζει τα βλέμματα. Όσο για την ταχύτητά του νέου vivo Y76 5G; Εδώ συμβαίνει κάτι το ασύλληπτο, καθώς διαθέτει δυνατότητα ταχείας φόρτιση 44W Flash Charge.

Τέλος, στα πλεονεκτήματά του προσμετράται το Ultra Slim Design 7.79mm με βάρος μόλις 175γρ., που ούτε καν θα αντιληφθείτε στα χέρια σας.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ανεπανάληπτες φωτογραφίες & video

«Φυλακίστε» τις πολύτιμες στιγμές σας με το σύστημα High Definition Photography και επιδόσεις που παραπέμπουν σε flagship συσκευή.

Το vivo Y76 5G διαθέτει τριπλή κάμερα ΑΙ με 50MP, καθώς και κύρια κάμερα συν macro & bokeh camera. Παράλληλα, είναι εξοπλισμένο με selfie κάμερα AI 16MP Extreme Night για λήψεις πιο φωτεινές και ευκρινείς από ποτέ, χάρη και στην τεχνολογία που παρέχει το Face Beauty & Smart Softlight. Με το super night mode θα αποτυπώσετε φωτογραφικές λεπτομέρειες και πεντακάθαρα video, για να εντυπωσιάσετε. Αλλά και η δυνατότητα Ultra Stable Video θα δώσει στην εν κινήσει βιντεογραφία σας ατελείωτες στιγμές δράσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Και τα ακόμη καλύτερα… για το τέλος!

Το vivo Y76 5G θα σας καταπλήξει με την πανίσχυρη μπαταρία του 4100mAh., αλλά και τον αποθηκευτικό του χώρο ισχύς… 8GB RΑΜ και 4GB, όλα στη διάθεσή σας και με επέκταση μνήμης για να φωτογραφίζετε και να βιντεογραφείτε ασταμάτητα. Και αν αναζητάτε αναβαθμισμένη εμπειρία gaming, κρατάτε στα χέρια σας το απόλυτο gadget. To vivo Y76 5G μπορεί να «τρέχει» ταυτόχρονα 25 applications στο background και ο τελικός χρήστης να μπορεί να περιηγείται και να παίζει μεταξύ αυτών εντελώς απρόσκοπτα! Και όλα αυτά σε μία τιμή που δεν θα πιστεύετε για τα flagship χαρακτηριστικά του.

Μην περιμένετε άλλο και περιηγηθείτε σήμερα κιόλας στο περιβάλλον και τις ανεξάντλητες δυνατότητες του vivo Y76 5G. To επόμενο δικό σας smartphone είναι εδώ!


Πηγή