Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

WOAH, tο νέο application της Coca-Cola είναι γεγονός

Πόσο awesome θα ήταν να μπορείς να απολαμβάνεις τα πιο hot videos, να διεκδικείς super δώρα μέσα από τους πιο cool διαγωνισμούς, να μαθαίνεις πρώτος τα νέα διάσημων Ελλήνων και ξένων YouTubers, να απολαμβάνεις μοναδικές εμπειρίες μέσα στην πόλη, και όλα αυτά με ένα απλό scroll στο κινητό σου;

Η νέα εφαρμογή της Coca-Cola, WOAH, είναι γεγονός και υπόσχεται να μας ταξιδέψει όλους… Where Only Awesome Happens! Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για χρήστες Android και iOS λογισμικού, και περιμένει να την ανακαλύψεις.

Μοναδικό, παιχνιδιάρικο, μουσικό, νεανικό και άκρως AWESOME, το περιεχόμενο της νέας εφαρμογής WOAH υπόσχεται συναρπαστικές στιγμές σε όλους τους Coke lovers! Κάνε κι εσύ download και ανακάλυψε έναν κόσμο με αποκλειστικά videos, σειρές, άρθρα και δώρα! Διεκδίκησε μοναδικές προσφορές και κέρδισε φοβερά δώρα μέσα από τα mini games της εφαρμογής. Ακόμα και αν τα MB σου σε «εγκαταλείπουν», δε χρειάζεται να ανησυχείς, γιατί το WOAH θα σου κάνει παρέα μέσα στο μετρό ή το αεροπλάνο, κάνοντας τη διαδρομή σου πιο ευχάριστη.

Οι εμπειρίες μόλις άρχισαν… Γιατί το WOAH της Coca-Cola, παρουσιάζει το WOAH FEST Powered by Mad, το πιο awesome μουσικό festival! Tο Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, oι Bars and Melody θα βρεθούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα στη σκηνή του Piraeus 117 Academy.

Σε αυτό το πολλά υποσχόμενο μουσικό γεγονός, με παρουσιαστή το NOZ, το «παρών» θα δώσουν επίσης πολλά και δυνατά ονόματα του ελληνικού και ευρωπαϊκού μουσικού στερεώματος, όπως οι Kristian Kostov, Iggy Kelly, Βαγγέλης Κακουριώτης, The Players, Starboyz, Tag, Δημήτρης Θεοδοσιάδης και σε special DJ sets οι Jimmy Gian, Αρι Πετράκης και Dj Pitsi.

Αν θες κι εσύ να ζήσεις για πρώτη φορά την πιο WOAH εμπειρία ever, δεν έχεις παρά να κατεβάσεις εδώ το WOAH app, να συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στο WΟΑΗ Fest Contest για να λάβεις μέρος στην μεγάλη κλήρωση μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου για 1.500 τυχερούς, που θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση ή ένα early entrance pass.

H Coca-Cola σε προσκαλεί στον awesome κόσμο του WOAH και σε οδηγεί step by step… WHERE ONLY AWESOME HAPPENS! Lay back and enjoy.

Μπες εδώ για awesome περιεχόμενο.

#WhereOnlyAwesomeHappens

#cocacola

#tastethefeeling

#cocacolagreece

localStorage.clear();


Πηγή