Σάββατο , 3 Οκτώβριος 2026

Όλες οι προσφορές των καταστημάτων για τις εκπτώσεις στο διαδίκτυο

Με ρεκόρ συμμετοχών από ελληνικά ηλεκτρονικά καταστήματα ξεκίνησε η Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου που διοργανώνει ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου, GR.EC.A., για έκτη συνεχή χρονιά. Η εβδομάδα εορτασμού θα διαρκέσει από τη Δευτέρα 4 έως τη Δευτέρα 11 Μαρτίου.

Κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας, πάνω από 300+ ελληνικά eShops θα προσφέρουν ελκυστικές προσφορές, ενώ παράλληλα θα λάβουν χώρα εκπαιδεύσεις σχετικά με ασφάλεια συναλλαγών, online πληρωμές, προσωπικά δεδομένα και δικαιώματα καταναλωτή από το ELTRUN, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση.

Τέλος στην εβδομάδα θα συμμετάσχουν και για πρώτη φορά οι τράπεζες που θα παρέχουν επιπλέον εκπτώσεις μέσω των προγραμμάτων επιβράβευσης.

Οι προσφορές που ανακοινώνουν τα καταστήματα βρίσκονται συγκεντρωμένες σε ειδική ιστοσελίδα που έχει δημιουργήσει για τον λόγο αυτό ο GR.EC.A. Μπορείτε να τις δείτε αναλυτικά εδώ https://ecommerce-week-2019.greekecommerce.gr.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Κύκλωπας με τρία μάτια, Έλληνες με ρωμαϊκές πανοπλίες: Η «Οδύσσεια» που κέρδισε τον διαγωνισμό AI του Grok – Το νικητήριο βίντεο που προκαλεί γέλιο

Η «ταινία» πάσχει από το ίδιο ελάττωμα που χαρακτηρίζει όλες τις δημιουργίες τεχνητής νοημοσύνης, ενώ …

Daily-News.GR