Σάββατο , 22 Ιούνιος 2024

Από εκεί φαίνονται οι προτιμήσεις και τα γούστα σου στο κρεβάτι!

Το ζώδιο όπου βρίσκονται η Αφροδίτη και ο Άρης στο γενέθλιο ωροσκόπιό μας δε δηλώνουν μόνο τον τύπο του/της ερωτικού/ης συντρόφου, αλλά και τις δικές μας προτιμήσεις και… γούστα στο σεξ.

Αν θέλεις να μάθεις που βρίσκεται ο Άρης και η Αφροδίτη στο δικό σου γενέθλιο ωροσκόπιο, πάτησε εδώ.

Διάβασε παρακάτω τι δηλώνουν οι δυο πλανήτες στο κάθε ζώδιο:

Αφροδίτη ή Άρης στον Κριό

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Κριό, το σεξ είναι καλύτερο όταν είναι αυθόρμητο και χωρίς περιορισμούς. Είναι αρκετά εγωιστές στο κρεβάτι, γρήγοροι, ανυπόμονοι με τα προκαταρκτικά και τα πολλά ερωτικά παιχνίδια, προτιμώντας να πάνε κατευθείαν στο ψητό. Μερικές φορές είναι επιθετικοί στο σεξ καθώς βιώνουν μια ας πούμε μάχη, αλλά σαν εραστές είναι ειλικρινείς, ξεκάθαροι και ενθουσιώδεις στη σεξουαλική τους έκφραση. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες με αυτή τη θέση δεν διακρίνονται για το ρομαντισμό αλλά τη φλόγα τους. Ερωτεύονται και ξε-ερωτεύονται εύκολα και αισθάνονται ζωντανοί μόνο έχουν κάποιον που επιθυμούν πολύ.

Αφροδίτη ή Άρης στον Ταύρο

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Ταύρο, η σεξουαλική πράξη περιλαμβάνει όλες τις αισθήσεις. Αυτοί οι άνθρωποι είναι λάτρεις της αφής και της οσμής ιδίως στην περιοχή του λαιμού. Δεν αναλώνονται σε παιχνίδια, αρκεί η διάθεση να είναι ανεβασμένη και να υπάρχει αρκετή σωματική επαφή. Δεν έχουν αυθορμητισμό ή ποικιλία, αλλά είναι καλοί σε αυτό που κάνουν. Η αποχή από το σεξ είναι ιδιαίτερα δύσκολη για αυτούς γι’ αυτό και χρειάζονται ένα μόνιμο σεξουαλικό σύντροφο. Η διάρκεια, η υπομονή και η αντοχή τους στον έρωτα είναι αυτό που τους χαρακτηρίζει.

Αφροδίτη ή Άρης στους Διδύμους

Τα λόγια στους συγκεκριμένους εραστές δεν είναι καθόλου περιττά. Τους αρέσει να μιλάνε και να φιλάνε. Η εναλλαγή ρόλων που προσθέτει ποικιλία και τα ερωτικά παιχνίδια είναι must! Επίσης, χρησιμοποιούν πολύ τα χέρια και ιδιαίτερα τα δάχτυλά τους στην ερωτική πράξη. Εσάς μπορεί να σας αποσυντονίσει μια συζήτηση κατά τη διάρκεια του σεξ αλλά σε αυτούς είναι κάτι παραπάνω από αφροδισιακή. Παρά ταύτα, και κόντρα σε ό, τι λέγεται δεν είναι λάτρεις του αχαλίνωτου σεξ γιατί το μυαλό τους συχνά ξεφεύγει από το σαρκικό επίπεδο. Περισσότερο έλκονται από το μυαλό παρά από την εμφάνιση ή τις επιθυμίες.

**Η δική σας σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; μάθετε τα πάντα εδώ** 

Αφροδίτη ή Άρης στον Καρκίνο

Όσοι έχουν Αφροδίτη ή Άρη στον Καρκίνο είναι ευαίσθητοι και γλυκύτατοι εραστής. Όταν δεν κάνουν νάζια, είναι ρομαντικοί και έχουν τάση στην προσκόλληση. Το σενάριο «σκλάβος-αφέντης» στο κρεβάτι είναι ένα από τα αγαπημένα τους και γι’ αυτό τους αρέσει το άγριο και επιθετικό σεξ, αν ξέρουν ότι τους αγαπάτε. Δεν είναι από αυτούς που θα σας πουν τι τους ανάβει, καθώς θέλουν να το ανακαλύψετε μόνοι σας. Είναι το ζώδιο που όλοι γνωρίζουν ότι έχει ένα θέμα με το στήθος, ιδιαίτερα οι άντρες. Παρόλα αυτά, τους τραβάει η γυναίκα-αιώνιο θηλυκό ενώ οι γυναίκες έχουν μια τάση για τον άντρα-μπρουτάλ αρσενικό.

Αφροδίτη ή Άρης στο Λέοντα

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Λέοντα, οι φαντασιώσεις συχνά περιστρέφονται γύρω από την αφοσίωση και την προσοχή. Αυτοί οι άνθρωποι φτιάχνονται όταν ο σύντροφός τους νομίζει ότι είναι θεοί ή θεές. Η υπερηφάνεια τους αναγκάζει να προσπαθήσουν να είναι οι καλύτεροι στο σεξ. Μπορούν να γίνουν είναι αρκετά κτητικοί ή ζηλιάρηδες, παρόλο που συχνά το κρύβουν. Είναι επιρρεπείς σε ψέματα ή σε υπερβολές, προκειμένου να εντυπωσιάσουν τον υποψήφιο σύντροφο ενώ είναι δύσκολο για αυτούς να διαχωρίσουν την αγάπη από το σεξ. Ακόμη και οι πιο ερωτικό-σεξουαλικές τους φαντασιώσεις περιέχουν αγάπη και στοργή. Μερικές φορές γίνονται απότομοι και ανυπόμονοι, όταν οι ανάγκες τους δεν ικανοποιούνται σύντομα, αλλά μπορείτε να εκτιμήσετε την άμεση σεξουαλική τους έκφραση και την αμεσότητα στο κρεβάτι.

Αφροδίτη ή Άρης στην Παρθένο

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στην Παρθένο, υπάρχει γενικά μια υγιής στάση απέναντι στο σεξ. Θεωρείται μια σωματική λειτουργία, απαραίτητη για την υγεία και τη γενική ευημερία. Οι καθημερινές πιέσεις και εντάσεις ανακουφίζονται από το σεξ, είτε το κάνουν με κάποιο άτομο είτε μέσω αυτοϊκανοποίησης. Συνήθως το σεξ είναι απλό, γλυκό, χωρίς πολλές φιοριτούρες και παιχνίδια, θα τεστάρουν πρώτα τι σας αρέσει και μετά θα επικεντρωθούν σε αυτό που είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία πάνω σας. Σε αντίθεση με το τι λέγεται, προτιμούν ένα σύντροφο με ατέλειες ώστε να τους δίνεται η ευκαιρία να τον «φτιάξουν καλύτερο». Οι άντρες με αυτές τις θέσεις τείνουν στην ηδονοβλεψία ενώ οι γυναίκες δε φοβούνται να κάνουν διάφορα βρώμικα κόλπα εντός των ορίων μιας υγιούς σχέσης.

Δες στον αστρολογικό χάρτη σε ποιο ζώδιο είναι ο Άρης και η Αφροδίτη και λύσε όλες τις… ερωτικές σου απορίες

Αφροδίτη ή Άρης στο Ζυγό

Όσοι έχουν Αφροδίτη ή ο Άρη στο Ζυγό σαν εραστές θα φροντίσουν τα μέγιστα να ευχαριστήσουν τον σύντροφό τους. Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να είναι προκλητικοί αλλά δεν δίνουν στόχο. Στο κρεβάτι όπως και στη σχέση τους, τα θέλουν όλα ισότιμα και ισορροπημένα. Επίσης αγαπούν την εναλλαγή ρόλων γιατί χάνουν γρήγορα το ενδιαφέρον τους, είναι δοτικοί και περιμένουν το ίδιο και από τον άλλον. Είναι επιλεκτικοί στην εμφάνιση ή το στυλ του άλλου, ενίοτε ρισκάρουν σεξουαλικά ακόμα και σε ένα εστιατόριο ή μπαρ, τους αρέσει πολύ να φλερτάρουν και παίζει μεγάλο ρόλο η ατμόσφαιρα στην ερωτική τους διάθεση.

Αφροδίτη ή Άρης στο Σκορπιό

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Σκορπιό, η σεξουαλική φύση μπορεί να είναι λίγο περίπλοκη. Αυτοί οι εραστές έχουν αρκετή ένταση και βάθος στις σεξουαλικές τους επιθυμίες αλλά διαφέρουν στην έκφραση ανάλογα με το επίπεδο ανάπτυξής τους. Κάποιοι από αυτούς διαθέτουν δύναμη και έλκονται από το σπάσιμο ταμπού. Είναι πρόθυμοι να κάνουν σχεδόν τα πάντα και απολαμβάνουν πλήρως τις σωματικές απολαύσεις. Άλλοι εκφράζουν την ανάγκη τους για έλεγχο με το να απόσχουν από το σεξ για μεγάλο χρονικό διάστημα, δίνοντάς το μόνο, όταν αισθάνονται ότι ο σύντροφός τους το αξίζει. Σε όποια περίπτωση κι αν ανήκουν, υπόσχονται δύναμη και πάθος στο κρεβάτι. Είναι προκλητικοί με απίστευτες φαντασιώσεις αλλά δεν πρόκειται να το μάθει κανείς προκαταβολικά, αφού το σεξ είναι προσωπική τους υπόθεση.

Αφροδίτη ή Άρης στον Τοξότη

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Τοξότη, το σεξ αντιμετωπίζεται μάλλον σαν άθλημα. Σαν εραστές είναι άμεσοι και σε πλήρη επαφή με τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Έχουν μια σχεδόν αθώα ειλικρίνεια και τους αρέσει να διασκεδάζουν στο κρεβάτι. Το γέλιο αλλά και οι εναλλαγές στάσεων είναι τα μεγάλα τους ατού. Είναι λίγο εγωιστές στο σεξ, καθώς πάντα εκφράζεται η ανάγκη τους να μη δεσμεύονται οπότε μη δένετε κόμπο τίποτα. Τα παιχνίδια είναι αποδεκτά εφ ‘όσον δεν είναι πολύ χρονοβόρα και περίπλοκα. Έχουν λίγη υπομονή με ανθρώπους γι’ αυτό δεν τους αρέσουν αυτοί που το παίζουν δύσκολοι ή είναι ήξεις-αφήξεις. Το ίδιο ισχύει και για τους σοβαρούς ή τους πολύ ρομαντικούς. Ο καλύτερος τρόπος για να πετύχετε μια σεξουαλική επαφή μαζί τους είναι απλά να το κάνετε και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, το συζητάτε…

Αφροδίτη ή Άρης στον Αιγόκερω

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Αιγόκερω, το σεξ που είναι απλό και άμεσο είναι γενικά το καλύτερο. Η φήμη των Αιγόκερων εραστών αποτελεί πόλο έλξης για έμπειρους και κατ’ επέκταση μεγάλους ηλικιακά συντρόφους. Προτιμούν τους ισχυρούς, δυναμικούς εραστές που εμφανίζουν ένα προφίλ εξουσιαστικό ή έντονης προσωπικότητας. Προτιμούν τη διακριτικότητα και η επίδειξη στο κρεβάτι ή τα πολλά χάδια δεν είναι το καλύτερό τους. Δεν τους αρέσουν τα πολλά λόγια αλλά η σεξουαλικότητά τους είναι βαθιά και ισχυρή, σε αντίθεση με το τι δείχνουν προς τα έξω. Δεν πολυμιλούν για τα μυστικά της σεξουαλική τους ζωής κι αν το κάνουν, δεν θα μπουν σε πικάντικες λεπτομέρειες. Υπάρχουν φήμες, δε, ότι είναι άντρες με αυτές τις θέσεις είναι λάτρεις της «πίσω όψης» μιας γυναίκας.

Αφροδίτη ή Άρης στον Υδροχόο

Όταν η Αφροδίτη ή ο Άρης είναι στον Υδροχόο, υπάρχει ένα στιλ «πάρ’ το ή άστο» που μπορεί να είναι τόσο σέξι όσο και εκνευριστικό, ανάλογα με το άτομο που απευθύνεται. Αυτοί οι εραστές δεν έχουν τη φήμη της ζεστασιάς στο σεξ, αν και μπορούν να αλλάξουν γνώμη, επειδή, θεωρητικά τουλάχιστον, είναι ανοιχτόμυαλοι. Εκπέμπουν έναν αέρα άνεσης στο κρεβάτι και το σεξ εξ αποστάσεως (άμα δε γίνεται αλλιώς) δεν τους χαλάει καθόλου, ιδίως μέσω ιντερνέτ ή τηλεφώνου. Τους αρέσει όταν ο άλλος δεν είναι προσκολλημένος πάνω τους και τότε είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτούν και να κολλήσουν οι ίδιοι με αυτό. Βασικά, η ιδέα του σεξ είναι πιο συναρπαστική για αυτούς τους εραστές από την ίδια την πράξη κι έλκονται από άτομα που είναι διαφορετικά πχ σε φυλή ή σε κοινωνική θέση ή αρκετά εκκεντρικά ή ασυνήθιστα.

Αφροδίτη ή Άρης στους Ιχθύς

Όσοι έχουν Αφροδίτη ή Άρη στους Ιχθύς, δεν χρειάζονται πολλά. Ένα ανεπαίσθητο φλερτ και το σεξ είναι έτοιμο. Σαν εραστές είναι γενικά ανοιχτοί σε όλες τις σεξουαλικές εκφράσεις. Είναι επιεικείς και υποτακτικοί, πρόθυμοι να σας ευχαριστήσουν, ρομαντικοί αλλά και χαμαιλέοντες. Μπορεί να μεταμορφωθούν σε απίστευτο χρόνο σε άγριους και ελαφρώς διαστροφικούς εραστές. Είναι δύσκολο να τους κατατάξετε σε ένα στυλ αφού το ένα βράδυ μπορεί να είναι μέσα στην ευαισθησία και το άλλο έντονα σεξουαλικά όντα. Φαίνονται ντροπαλοί και δε σας γεμίζουν το μάτι αλλά για κάποιους είναι από τους καλύτερους στο σεξ. Συνήθως, έλκονται από αδύναμες ψυχές, καταπιεσμένες, άρρωστες ή εν πάση περιπτώσει με κάποιο πρόβλημα.

Διάβασε επίσης:

Αυτά τα 3 ζωδιακά ζευγάρια είναι «ασυγκράτητα», όπου κι αν βρεθούν!

Τι είδους σεξουαλικά όνειρα βλέπεις ανάλογα με το ζώδιό σου

Τα 3 ζώδια που θα σε εκπλήξουν με την παθιασμένη φύση τους!Τα 3 ζώδια που θα σε εκπλήξουν με την παθιασμένη φύση τους!


Πηγή