Τετάρτη , 19 Ιούνιος 2024

Αυτά τα 5 ζώδια είναι πολύ «δύσκολα» στην επιλογή συντρόφου!

Για μερικά ζώδια, είναι πολύ δύσκολο να διαλέξουν σύντροφο, διατρέχουν μάλιστα τον κίνδυνο να χαρακτηριστούν ιδιότροπα ή μονόχνωτα και τελικά να μείνουν «μαγκούφηδες».

Δύσκολα, επιλεκτικά, ασυμβίβαστα; Όπως και να τα πεις, το σίγουρο είναι ότι θα δυσκολευτούν πολύ να διαλέξουν ταίρι. Μπορεί βέβαια να έχουν και δίκιο, αφού η επιλογή συντρόφου δεν είναι κάτι ασήμαντο. Θα πρέπει όμως να θυμούνται ότι δεν παύει να είναι μια κυρίαρχη ανάγκη για όλους τους ανθρώπους.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι αυτά τα ζώδια και για ποιους λόγους κατατάσσονται στους πιο «δύσκολους» συντρόφους: 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων έχει υπερβολική αυτοπεποίθηση. Δεν αμφιβάλλει ποτέ για την αξία του και ξέρει ότι ο καθένας θα ήταν τυχερός αν έκανε σχέση μαζί του. Άρα, δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτό το ζώδιο της φωτιάς έχει συγκεκριμένες επιτακτικές επιθυμίες και απαιτήσεις όταν πρόκειται για τη σχέση του.

 Τα στάνταρ του είναι υψηλά και το πρόσωπο που θα τον εντυπωσιάσει πρέπει να είναι πολύ ξεχωριστό. Θέλει η σχέση του να είναι τέτοια που να μπορεί να την επιδείξει, οπότε αναζητά έναν σύντροφο που να αξίζει να καυχιέται για αυτόν.

Οι Λέοντες θέλουν συντρόφους που θα τα πηγαίνουν καλά με τους φίλους τους και θα δείχνουν ατελείωτη αφοσίωση. Δεν φοβούνται να εκφράσουν σωρούς επαίνων προς τον/την σύντροφό τους και περιμένουν το ίδιο ως αντάλλαγμα. Ξέρουν ήδη την αξία τους, αλλά θέλουν να ξέρουν ότι την αναγνωρίζει επίσης και ο/η σύντροφός τους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όποιος είναι εξοικειωμένος με την αστρολογία ξέρει ότι οι Παρθένοι είναι οι απόλυτοι τελειομανείς. Θέλουν τα πράγματα να έχουν ένα συγκεκριμένο επίπεδο και αυτό περιλαμβάνει και τους/τις συντρόφους τους.

Δεν θα δεχτούν να μείνουν στον πάγκο, οπότε δεν αντέχουν έναν σύντροφο που θα τους βλέπει ως μια απλή επιλογή. Θέλουν αμοιβαιότητα και αν δεν πληροίς τα κριτήριά τους, δεν θα δισντάσου να σου προσφέρουν και μια… εποικοδομητική καθοδήγηση που θα σε βοηθήσει στην πορεία.

Μια σχέση είναι πολύπλοκη διαδικασία για έναν Παρθένο, οπότε όταν πρόκειται για επιλογή συντρόφου, δεν θα το πάρει ελαφρά. Να θυμάσαι ότι όσο αυστηρός και σκληρός κι αν φανεί απέναντί σου, είναι ακόμα πιο αυστηρός με τον εαυτό του. Μπορεί να απαιτεί από σένα να εργαστείς για τη σχέση σας, αλλά θα εργαστεί εξίσου σκληρά για να τη διατηρήσει. 

❤ Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε εδώ την απάντηση! 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι Σκορπιοί είναι πολύ παθιασμένα πλάσματα και αρκετά απελευθερωμένοι όταν έχουν να κάνουν με περιστασιακές σχέσεις. Νιώθουν άνετα με το να φλερτάρουν γενικά, αλλά όταν πρόκειται για σχέσεις, το παιχνίδι αλλάζει ολοκληρωτικά!

Αν διαπιστώσουν ότι ο/η υποψήφιος/α σύντροφος δεν διαθέτει αυτά που χρειάζονται, μπορούν να γίνουν… αδυσώπητοι. Δεν πρόκειται να χάσουν το χρόνο τους προκειμένου να εξαναγκάσουν μια κατάσταση να λειτουργήσει. Εκτιμούν την ειλικρίνεια και την αφοσίωση πάνω από κάθε τι και έχουν μεγάλη ανάγκη ο μέλλων σύντροφός τους να δεχτεί μια ολοκληρωτική δέσμευση.

Η οικειότητα είναι πολύ σημαντική για τους Σκορπιούς, οπότε η σωματική επαφή πρέπει να είναι τόσο δυνατή όσο και η συναισθηματική. Δεν θα συμβιβαστούν ποτέ με μια επιπόλαιη ή ατελή σχέση, αφού βρίσκονται σε διαρκή αναζήτηση της αδελφής ψυχής τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αυτό το γήινο ζώδιο χρειάζεται δομές και σταθερότητα. Οι σχέσεις του πρέπει να υποστηρίζουν τον άκαμπτο τρόπο ζωής και με κάποιο τρόπο να ωφελείται από αυτές. Δεν θέλει μια ρομαντική σχέση. Θέλει μια σχέση με μέλλον.

Οι Αιγόκεροι είναι προσηλωμένοι στους στόχους τους και δεν πιστεύουν στο χάσιμο χρόνου. Οπότε, αν δεν συμμερίζονται και δεν ευθυγραμμίζονται με τα οράματα του υποψήφιου συντρόφου τους, θα απομακρυνθούν αστραπιαία! Δεν θα συμβιβαστούν με τίποτα άλλο από το καλύτερο.

Και γιατί θα έπρεπε άλλωστε; Ξέρουν ότι αν ο/η σύντροφός τους αποτύχει να τους προσφέρει κάτι, θα μπορέσουν να το βρουν κάπου αλλού. Ίσως να φαίνεται λίγο σκληρό, αλλά καταλαβαίνουν την αξία του χρόνου και, σε κάθε περίπτωση, δεν πρόκειται να προσβάλλουν κανέναν.

Αν μη τι άλλο, η προσέγγισή τους στις σχέσεις είναι αξιοθαύμαστη. Μακροπρόθεσμα, η επιλεκτικότητα θα τους δώσει το αποτέλεσμα που θέλουν, ακόμα κι αν το ταξίδι αποδειχθεί πολύπλοκο. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό το ανεξάρτητο ζώδιο σφυρηλατεί το δικό του μονοπάτι στη ζωή και, αν τύχει να περάσεις από εκεί, δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει για σένα. Δεν βιάζεται καθόλου να βρει τον/την ιδανικό σύντροφο, οπότε μπορεί να είναι πολύ δύσκολο να τον ρίξεις στα… δίχτυα σου.

Δίνουν μεγάλη σημασία στην αξία του να κινείσαι αργά και να απολαμβάνεις έναν χαλαρό ρυθμό. Συχνά, οι σχέσεις τους ξεκινούν ως φιλικές πριν εξελιχθούν σε κάτι πιο ρομαντικό.

Δεν είναι ότι έχουν υψηλές απαιτήσεις, απλώς δεν θέλουν μια σχέση να παρεμβληθεί ή να επέμβει στην προσωπική τους εξέλιξη. Αν έχεις ερωτευτεί έναν Υδροχόο, μην τον πιέζεις να κάνει τίποτα πολύ γρήγορα. Αντί αυτού, καλλιέργησε μια συναισθηματική σύνδεση μεταξύ σας και προσπάθησε να κατανοήσεις ότι τα καλύτερα πράγματα χρειάζονται χρόνο!

Διάβασε επίσης:

Αυτός είναι ο λόγος που το ταίρι σου σταμάτησε να σε προσέχει!

Το ζώδιό σου δείχνει πόσο σοβαρά βλέπεις τον έρωτα!

Αυτά τα 4 ζώδια είναι μάστερ στο ερωτικό παιχνίδι!

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ


Πηγή