Τρίτη , 5 Μάρτιος 2024

Οι τρείς ιδανικές νύφες για τον άντρα Υδροχόο

Ο άντρας Υδροχόος ανήκει στους λίγο… περίεργους άντρες του ζωδιακού. Υπάρχουν όμως τέσσερεις γυναίκες με τις οποίες θα μπορούσε εύκολα να κάνει σχέση και να είναι και ευτυχισμένος στο πλευρό τους.

♡ Είναι η ιδανική σχέση για εσένα; Έχει μέλλον ή μόνο παρόν; Η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης έχει τις απαντήσεις που χρειάζεσαι! ♡

Γυναίκα Κριός

Ο Υδροχόος τρελαίνεται με το πάθος και τον δυναμισμό της. Είναι η γυναίκα την οποία θαυμάζει, καθώς είναι ανεξάρτητη, ξέρει να παίρνει αυτό που θέλει, λατρεύει την ελευθερία και δεν τον πιέζει.

Του αφήνει χώρο και χρόνο, ακριβώς γιατί και η ίδια θέλει να έχει τις δικές της στιγμές μακριά του. Η ειλικρίνειά της και το σεξαπίλ της δεν μπορούν να τον αφήσουν ασυγκίνητο. Τον γοητεύει και τον κάνει να θέλει… κι άλλο (που τραγούδαγε κάποτε και η Έλλη Κοκκίνου). 

Γυναίκα Τοξότης

Στην Τοξοτίνα, αυτό που τον ιντριγκάρει περισσότερο είναι η τρέλα της (με την καλή έννοια πάντα). Όπως και η γυναίκα Κριός, είναι και εκείνη ανεξάρτητη, ελεύθερο πνεύμα, δεν θέλει πολλά πολλά και αν πας να την περιορίσεις γίνεται… μπουχός.

Δεν της αρέσουν οι δεσμεύσεις και όταν τα πράγματα αρχίζουν και σοβαρεύουν αρκετά, παθαίνει ένα… κοκομπλόκο. Ακριβώς ό,τι και ο άντρας Υδροχόος. Ταιριάζουν πολύ στα θέλω τους και στο τι ζητάνε τόσο από την ζωή, όσο και τον έρωτα.

Γυναίκα Αιγόκερως

Η περίπτωση αυτή, είναι αυτό που λέμε “τα ετερώνυμα έλκονται”. Είναι δυο άνρθωποι εντελώς αντίθετοι, που όμως ο ένας τραβά τον άλλο σαν μαγνήτης. Η Αιγοκερίνα είναι δυναμική, οργανωτική, σταθερή στις απόψεις της και στα θέλω της και εκείνος είναι… όπου φυσάει ο άνεμος. Ο ένας βρίσκει στον άλλο κομμάτια του εαυτού του που του λείπουν και τον συμπληρώνουν. Οπότε, είναι πιθανό να ταιριάξουν άψογα! 

Διάβασε επίσης: Να γιατί χρειάζεσαι οπωσδήποτε έναν Υδροχόο

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Υδροχόος


Πηγή