Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Άντρας Δίδυμος: Ο γητευτής του ζωδιακού

Έχει γλώσσα που μαγεύει. Φέρνει τους πάντες με τα νερά του, καίει καρδιές και μπορεί να γίνει αντικείμενο πόθου. Όμως ο ίδιος δεν έχει την ίδια άποψη για τα πράγματα! Αν δεν βρει εκείνο -ή για να το θέσουμε καλύτερα- εκείνη που θέλει, που του ταιριάζει, είναι γνωστό ότι θα περνάει τον χρόνο του, ψάχνοντας, για να μην πούμε… δοκιμάζοντας και κρίνοντας!

2 1

Από εκεί και πέρα, πρέπει να δείξεις μαεστρία! Ο Δίδυμος είναι ένας άντρας που προσαρμόζεται εύκολα και συγχρονίζεται με τη σύντροφό του σε χρόνο dt. Θέλει όμως να του δίνεις το χώρο και το χρόνο του, να αποφεύγεις τα συναισθηματικά δράματα και τις φωνές. Έχει αλλεργία σε κάθε είδους αρρωστημένη κατάσταση και δεν μένει για να δει το πως θα καταλήξει το έργο. Παρ’ όλα αυτά, μπορεί να γίνει πρώτης τάξης σύντροφος και να δείξει το ενδιαφέρον του, τόσο με λόγια (το φόρτε του), όσο και με πράξεις!

ADTECH.config.placements[5933561] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

3 1

Κι από έρωτα; Είναι αλήθεια ότι είναι άπιστος;

Χμμμμ… Ας πούμε ότι ο άντρας Δίδυμος είναι μια κατάκτηση για γερά νεύρα και για γυναίκες που είτε έχουν τη διάθεση να αναλάβουν εκείνες μεγαλύτερο ρόλο στην οικογένεια και τον γάμο/σχέση τους είτε διαθέτουν περίσσευμα αυτοπεποίθησης και δεν τρομάζουν από τα… λοξά βλέμματα! Γιατί ο άντρας Δίδυμος είναι παίχτης. Με όλη τη σημασία της λέξης!

Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε μπορεί να γίνει ο καλύτερος και ο πιο πιστός σύντροφος! Όλα γίνονται, αρκεί να έχει στο πλάι του την σωστή γυναίκα!

4 1

Διάβασε επίσης:

Άντρες εραστές και τα χαρακτηριστικά τους!

Στο κρεβάτι με έναν Δίδυμο

Μάθε πόσο ταιριαστή σχέση θα έκανες με έναν Δίδυμο

 

Πηγή