Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Έτσι είναι οι Αιγόκεροι στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Αιγόκερω και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.  

Γυναίκα Αιγόκερως

Οι γυναίκες του ζωδίου προτιμούν το σύντροφό τους ώριμο, κατασταλαγμένο ή τέλος πάντων να είναι «κάποιος», όχι όμως απαραίτητα σε υλικό και κοινωνικό επίπεδο. Από αυτήν την άποψη, οι μικρές Αιγοκερίνες είναι η …χαρά των «παππούδων». Σε μια τέτοια σχέση, δεν τους είναι καθόλου δύσκολο να καταπιέσουν τα συναισθήματά τους, παίρνοντας αυτόματα τη θέση της «υποδεέστερης» στην ιεραρχία. Αυτό συμβαίνει μέχρι να συνειδητοποιήσουν την προσωπική τους δυναμική. Όσο μεγαλώνουν γίνονται καλύτερες, αφού ξεπερνούν σταδιακά τις ανασφάλειές τους κι αναλαμβάνουν πρόθυμα το ρόλο της… διαπαιδαγώγησης των νέων. Σεξουαλικά μπορεί να δείχνουν ψυχρές, αλλά δεν είναι. Τουναντίον… Φυσικά το «τι θα πει ο κόσμος» είναι και γι’ αυτές η …επίσημη οδηγία σχέσεων αλλά, αν τις βοηθά η Σελήνη τους, μπορούν ευκολότερα να απεμπλακούν από την υποκρισία και να αφεθούν στο δελεαστικό “ρεζίλεμα”.

Άντρας Αιγόκερως

Η ανάγκη του ζωδίου για κοινωνική καταξίωση μπαίνει πάνω από τα συναισθήματα και τον έρωτα. Γι αυτό πολύ συχνά οι σχέσεις των Αιγόκερων καταλήγουν να είναι …συμβάσεις που εξυπηρετούν τη δημόσια εικόνα τους. Φυσικά υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στα δύο φύλα. Οι άνδρες Αιγόκεροι, στην πλειοψηφία τους, τα ξέρουν όλα και είναι γεννημένοι να εξουσιάζουν… Διαπνέονται από έναν-έστω και ασυνείδητο-μισογυνισμό.  Η γυναίκα υπάρχει για να υπακούει. Και κάθε αμφισβήτηση της αυθεντίας τους ισοδυναμεί με “κήρυξη πολέμου”. Θεωρούν ότι δικαιούνται να λύνουν και να δένουν, αρκεί να μη …φαίνονται εκεί που δεν πρέπει. Η τιμή πάνω απ’ όλα! Έτσι, μπορούν άνετα να κριτικάρουν και να καυτηριάζουν την ανηθικότητα (των άλλων), την ίδια στιγμή που οι ίδιοι κάνουν τα …απίστευτα. Σεξουαλικά, δε, οι Αιγόκεροι κυριαρχούνται από συμπλέγματα, ανασφάλειες και ενοχές και μονίμως προσπαθούν να αποδείξουν κάτι. Συχνά έχουν περίεργες τάσεις και ανομολόγητα πάθη, που εννοείται πως τα …ξορκίζουν με ανελέητα κηρύγματα περί του αντιθέτου. Δεν χωρίζουν εύκολα και προτιμούν να συντηρούν ένα γάμο, όπου και οι δύο σύντροφοι θα κάνουν τη ζωή τους (πάντα κρυφά) με μόνη υποχρέωση να μην το μάθουν τα παιδιά και να εμφανίζονται από κοινού στα γκαλά και τις δεξιώσεις…

Διάβασε επίσης:Τυχαίες πληροφορίες που ίσως να μην γνωρίζεις για τον Αιγόκερω

Τι κάνει ευτυχισμένο τον Αιγόκερω και τι τον χαλάει πολύ;


Πηγή