Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Έτσι είναι οι Κριοί στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Κριό και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.   

Γυναίκα Κριός

Η γυναίκα Κριός πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι ένα αγοροκόριτσο, που βρίζει και κλωτσάει ή ένα άγριο θηλυκό με στιλ, κοφτερά νύχια και ζεστά αισθήματα. Οι σχέσεις της συνήθως είναι ανισότιμες, αφού οι άλλοι είτε τη φοβούνται είτε δεν την καταλαβαίνουν. Εκείνη πιστεύει ότι χρειάζεται ένα γοητευτικό, γυμνασμένο, όσο και επιβλητικό αρσενικό, που ξέρει τι θέλει, άσχετα αν πάνω στη φούρια του ρίχνει και δυό τρία μπινελίκια. Ωστόσο, το θεμελιώδες ερώτημα, που την βασανίζει, είναι αν ο σύντροφός της μπορεί να είναι μόνιμος και όχι μιας χρήσεως σαν τα ξυραφάκια και τα χαρτομάντιλα. Γιατί συνήθως ο αρχικός ενθουσιασμός παραχωρεί, τάχιστα, τη θέση του στην πλήξη, το ενδιαφέρον γίνεται καταπίεση, ο μάτσο-μαν απομυθοποιείται και η επόμενη …ξεπέτα είναι θέμα χρόνου.

**Ταιριάζετε; Μάθε τα πάντα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει εδώ**

Άντρας Κριός

Ο άνδρας Κριός είναι φιλότιμος, περιποιητικός και τάζει τον ουρανό με τ’ άστρα, όσο δε βαριέται. Μόλις πάρει αυτό που θέλει, στρέφει το ενδιαφέρον του αλλού. Το μάτι του, ξάγρυπνο περισκόπιο, παίζει προς κάθε κατεύθυνση (πω,πω ένα μωρό!…). Για τους άλλους άνδρες είναι μάγκας, με λόγο τιμής, και ακούραστος… πηδήκουλας, που πιστεύει ότι η θέση της γυναίκας ήταν, είναι και θα είναι στην κουζίνα ή… το κρεβάτι. Διατυμπανίζει ότι, σίγουρα, πίσω από την καταξίωση της σύγχρονης γυναίκας κρύβεται η βαριεστιμάρα των ανδρών για να κυβερνήσουν. Περηφανεύεται, για τις ικανότητές του και επιδεικνύεται, όμως οι κακές γλώσσες λένε ότι προκειμένου να κατακτήσει μια γυναίκα χάνει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας. Οι… χαζές ξανθές τον τραβούν από τη μύτη και το χειρότερο είναι ότι δεν μπορεί να αντισταθεί. Μπροστά τους ανακρούει πρύμνα και σκύβει γεμάτος ενδιαφέρον πάνω από τα προβλήματα και το στήθος τους. Αλλά όταν, θριαμβευτής πια, πετύχει το στόχο του, μοιράζεται απλόχερα την έκσταση του νικητή, είναι ενθουσιασμένος, κερνάει όλον τον κόσμο, δίνει στέγη στους κατατρεγμένους, χάρη στους καταδικασμένους, φωνάζει κικιρίκου κι όλο το κοτέτσι γιορτάζει…

Και για τα δύο φύλα, ο ιδανικός τύπος σχέσης είναι αυτός, που χαρακτηρίζεται από έντονες διακυμάνσεις: Ειρήνη-πόλεμος, ζεστό-κρύο, μακριά-κοντά, λεμόνι-πορτοκάλι ή φύγε εσύ-έλα εσύ. Η διαρκής εναλλαγή, όσο και η διεκδίκηση, κρατάνε ζωντανό το ενδιαφέρον τους και δίνουν νόημα στη σχέση.

Διάβασε επίσης: 


Πηγή