Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Έτσι είναι οι Τοξότες στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Τοξότη και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.  

Γυναίκα Τοξότης

Οι γυναίκες του ζωδίου μαγεύονται από την πνευματική επικοινωνία και τους ανοικτούς ορίζοντες. Γι’ αυτό αναζητούν ένα σύντροφο έξυπνο, πνευματώδη και πρόθυμο να μοιραστεί μαζί τους ταξίδια περιπέτειες και παρεμπιπτόντως το πορτοφόλι του. Τίποτα σπουδαίο, δηλαδή, μόνο τα αυτονόητα. Φυσικά, δεν είναι σκλάβες του εκάστοτε σπόνσορά τους. Είναι πάντα ελεύθερες να ζήσουν τη ζωή τους, μακριά από τη φτώχια και τη μιζέρια. Κι αν καταφέρουν να έχουν μια ουσιαστική οικονομική ανεξαρτησία, κάνουν το κέφι τους, χωρίς να έχουν τον …αγά πάνω στο κεφάλι τους. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι η ευκολία με την οποία προσεγγίζουν τις νεώτερες γενιές, κάτι που αξιοποιείται ολοένα και περισσότερο, καθώς περνούν τα χρόνια. Οι …τρελογιαγιάδες Τοξοτίνες διαπρέπουν σε όλους τους τομείς και συχνά κατηγορούνται ως «ελευθεριάζουσες» στον έρωτα, χωρίς όμως αυτό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Βλέπετε, οι άνδρες κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια και θεωρούν ότι μια ανεξάρτητη γυναίκα, με ευρύ κοινωνικό κύκλο είναι …τουλάχιστον πολυγαμική. Η γυναίκα Τοξότης, αν θέλει, μπορεί να είναι, αλλά δεν ζορίζεται κιόλας…

Άντρας Τοξότης

Ο άνδρας Τοξότης αναζητά μια μόνιμη σχέση, που θα τους προσφέρει ανέσεις και υλικά πλεονεκτήματα, ξεκινώντας φυσικά από τη …μαμά (οι Καρκίνοι έχουν το όνομα και αυτοί τη χάρη…) Ανεξάρτητα με τα όσα διατυμπανίζει περί ελευθερίας και πνευματικότητας, κρέμεται από τα υλικά αγαθά και ουσιαστικά δεν μπορεί να ζήσει χωρίς αυτά. Ως γνήσιος φιλόσοφος-παρτάκιας, είναι δύσκολο να αφοσιωθεί σε ένα, μόνο, πρόσωπο. Και συχνά ακολουθεί τη γνωστή πολιτική «αλλού τρως και πίνεις και αλλού πας και το δίνεις…»! Καθημερινά, χιλιάδες «μωρά» σκίζουν τα ιμάτια τους για να δουν ή να αγγίξουν τη θεϊκή μορφή του και από αυτήν την άποψη είναι πράγματι κρίμα να δεσμεύεται από τις παρωχημένες αντιλήψεις περί πίστης και αφοσίωσης. Ευτυχώς, η αξεπέραστη ευφυΐα του τον προστατεύει από τις κακοτοπιές αυτού του είδους. Κάθε κατάκτηση του ανθρώπινου πνεύματος, κάθε γνώση και πληροφορία, κάθε τέχνασμα χρησιμοποιείται, κατά το δοκούν, ως θεωρητικό υπόστρωμα της απιστίας του…  Και ελλείψει επιχειρημάτων, κλείνει όλα τα στόματα… πληρώνοντας. Είναι ιδανικός για παρέα, αλλά περί συνέπειας ούτε λόγος να γίνεται… Το ιδανικό κάθε Τοξότη είναι να έχει πολλά χρήματα, να ταξιδεύει και να «τσιμπολογάει» δεξιά κι αριστερά, χωρίς καμία δέσμευση. Η φυσική του θέση είναι ένα χαρέμι κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που εκτιμά ιδιαίτερα και την ανατολική… φιλοσοφία.

Διάβασε επίσης: 10 πράγματα που βγάζουν τους Τοξότες από τα ρούχα τους

Οι συνέπειες που θα έχεις, αν αγνοήσεις Τοξότη


Πηγή