Τρίτη , 19 Μάρτιος 2024

Έτσι είναι οι Υδροχόοι στις ερωτικές τους σχέσεις

Για σένα που γνώρισες μια γυναίκα ή έναν άντρα Υδροχόο και δεν ξέρεις τι ζητάει από τη σχέση του, πώς συμπεριφέρεται ως δεσμευμένος/η ή τα χούγια του, είμαστε εδώ να σου λύσουμε τις απορίες, αναλύοντάς σου ξεχωριστά (με χιούμορ, αλλά και αρκετές αλήθειες) τον αρσενικό και θηλυκό εκπρόσωπο του ζωδίου για να ξέρεις τι να περιμένεις.  

Γυναίκα Υδροχόος

Οι γυναίκες του ζωδίου, που δε θεωρούν “υποχρέωσή” τους να εμπλουτίσουν το προφίλ τους με τόμους βιβλίων, είναι από μόνες τους μια διμοιρία… καταστροφών. Εξιτάρονται με οτιδήποτε διαφέρει από το «μέσο όρο» και βέβαια βάζουν πάνω απ’ όλα την ελευθερία τους. Αφού πρώτα αποκηρύξουν μετά βδελυγμίας την εξάρτηση και θέσουν τα αναγκαία υψηλά πνευματικά στάνταρ, που θα πρέπει να έχουν οι σχέσεις τους καταλήγουν είτε με νταλικέρη, που με το ζόρι έβγαλε το σχολείο, είτε με φανατικό ισλαμιστή, φορώντας τη μαντίλα και τηρώντας μέχρι κεραίας όλες τις …παραδόσεις. Η αναντιστοιχία θεωρίας και πράξης κυριαρχεί σε όλα τα επίπεδα και όποιος δυστυχής βρεθεί στο διάβα μιας Υδροχόου θα πρέπει απαραιτήτως να εφοδιαστεί με πολλά ηρεμιστικά. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις, οι οποίες ως είθισται βεβαιώνουν τον κανόνα. Όταν… πήξει στην πνευματικότητα, συμπεριφέρεται ως υστερική «Κατίνα». Παντρεύεται, ενώ είναι κατά του γάμου, ψάχνει για την ιδανική σχέση, αλλά επικεντρώνεται στην καριέρα της. Δεν ενδιαφέρεται για το σεξ αλλά το κάνει με όλους τους πιθανούς τρόπους. Και βέβαια δεν υπολογίζει το χρήμα αλλά όταν έρθει, είναι killer, πέρα και πάνω από κάθε ηθικό κριτήριο. 

Άντρας Υδροχόος

Οι Υδροχόοι έχουν πολύ καλό όνομα στην αστρολογική «πιάτσα», θεωρούνται «μεγαλόψυχοι ανθρωπιστές» και συχνά αντιμετωπίζονται με δέος, περίπου ως ένα …άφθαστο ιδανικό. Αυτά βέβαια τα πιστεύουν όσοι δεν τους έχουν γνωρίσει από κοντά. Γιατί οι Υδροχόοι αντιμετωπίζουν (και) τις σχέσεις τους μέσα στα πλαίσια της γενικότητας και της αφηρημένης σκέψης. Οι άνδρες του ζωδίου χαρακτηρίζονται από ιδιαιτερότητες, ιδιοτροπίες και αντιφάσεις, κρατώντας ωστόσο κάτι από το φιλοσοφημένο προφίλ που τους αποδίδεται. Η κοινωνική τους (cool) εικόνα, μεταφερόμενη στην προσωπική τους ζωή εκδηλώνεται πρακτικά ως αδιαφορία, ιδιαίτερα σε ότι άπτεται των συναισθημάτων. Ερωτήσεις του τύπου «μ’ αγαπάς;» παίρνουν ως άμεση απάντηση μια γενική, αλλά εμπεριστατωμένη αναφορά στα τραύματα της παιδικής ηλικίας, το «σύμπλεγμα της Ηλέκτρας», τα ερωτικά ήθη και έθιμα των Μάο-Μάο, και τα πλεονεκτήματα του σεξ στον πλανήτη Άρη. Είναι τόσο βουτηγμένοι μέσα στη θεωρία που τους ακολουθεί σε κάθε τους δραστηριότητα και φυσικά οι σχέσεις δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση. Έτσι, η σύντροφός τους καλείται να λειτουργήσει, πριν από όλα, ως διανοούμενη και αν δεν έχει την πρόθεση ή τη διάθεση να το κάνει, είναι προτιμότερο να μη μπει καν στον κόπο… Κι όταν έρθει η ώρα του σεξ θα πρέπει να αποδεχθεί ότι και αυτή η λειτουργία είναι μια κατ’ εξοχήν συλλογική διαδικασία στην οποία κάθε φορά συμμετέχουν διάφοροι εκλεκτοί προσκεκλημένοι όπως ο Φρόιντ, ο Βέμπερ, ο Γιάλομ κλπ. Μερικές φορές και ο Ε Τ…Η «συνήθης» καθημερινότητα πέφτει κάπως βαριά στους Υδροχόους και προσπαθούν μονίμως να τη διανθίσουν με προκλήσεις, πειραματισμούς ειρωνείες και αλλόκοτες συμπεριφορές. Η πνευματική τους υπεροψία είναι αξεπέραστη και χρησιμοποιείται ως όπλο απέναντι σε κάθε …ασεβή νοικοκυρά που «ρίχνει το επίπεδο» με κεφτεδάκια, σουφλέ και μπικουτί. Και ύστερα από όλες τις αναλύσεις και τις «ανθρωπιστικές» κριτικές, ο καλός Υδροχόος μπορεί να αρχίσει να τρέχει ξοπίσω από τις πιτσιρίκες, γοητευμένος από τα εξαίσια “πνευματικά” τους χαρίσματα!

Διάβασε επίσης:

Τα… 4 γεροντοπαλίκαρα του ζωδιακού

Τα 2 ζώδια με το πιο «βρώμικο» μυαλό και τα 2 πιο αγαθιάρικα

Έτσι θα αντιδράσει το κάθε ζώδιο όταν σε χάσει οριστικά!


Πηγή